ΤΟΠΙΚΑ

Δεν θα δώσει «χρίσμα» η ΝΔ για τις επιμελητηριακές εκλογές στη Μαγνησία

δεν-θα-δώσει-χρίσμα-η-νδ-για-τις-επιμε-254384

«Σεβόμενη την αυτονομία των επαγγελματικών οργανώσεων, η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα ή στήριξη», στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές στην Μαγνησία, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ, με την οποία απευθύνεται παράλληλα κάλεσα στον επιχειρηματικό κόσμο «να στείλει μήνυμα συμμετέχοντας μαζικά στις Επιμελητηριακές εκλογές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ είχε ως εξής:

«Με αφορμή προσπάθειες ορισμένων να εμπλέξουν τη Νέα Δημοκρατία σε σενάρια περί δήθεν παροχής στήριξης σε κομματικούς υποψηφίους για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Μαγνησίας η ΝΟΔΕ Μαγνησίας ανακοινώνει πως δεν πρόκειται να υπάρξει ανάμειξη στις Επιμελητηριακές εκλογές. Αυτονόητο είναι πως μεθοδευμένες προσπάθειες κάποιων που αυτοπαρουσιάζονται ως στελέχη της ΝΟΔΕ για ψηφοθηρικούς σκοπούς μας βρίσκουν κατηγορηματικά αντίθετους καθώς δεν εκφράζουν τις απόψεις και θέσεις της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Σεβόμενη την αυτονομία των επαγγελματικών οργανώσεων, η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα ή στήριξη αλλά καλεί την επιχειρηματική κοινότητα της Μαγνησίας να συμμετέχει μαζικά στις εκλογές, στέλνοντας μήνυμα για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής στον τόπο.

Η συμφωνία αλήθειας που προτείνει ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι η λύση για να ξεκολλήσει η χώρα από το τέλμα της ύφεσης και να οδηγηθεί στην διατηρήσιμη ανάπτυξη.

Η έξοδος από τον φαύλο κύκλο της κρίσης απαιτεί μια συλλογική συνειδητοποίηση ότι η επιχειρηματικότητα είναι η μόνη λύση στα προβλήματά μας.

Επαγγελματίες που υποστηρίζουν το πρόγραμμα της ΝΔ, είναι έτοιμοι στις εκλογές του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, να δώσουν τη μάχη με εμπιστοσύνη στις προοπτικές της χώρας, με πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον.

Η ενεργή συμμετοχή στις Επιμελητηριακές εκλογές, θα στείλει και το μήνυμα ότι οι καλύτερες μέρες δεν θα έρθουν από μόνες τους. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι γι’ αυτές και η επιχειρηματική κοινότητα να επενδύσει σε συλλογικά όργανα και φορείς όπως το Επιμελητήριο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου