ΤΟΠΙΚΑ

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Νοτίου Πηλίου ο Μιλτιάδης Γαϊτανάς

ορκίστηκε-δημοτικός-σύμβουλος-νοτίο-259785

Στα δημοτικά έδρανα επέστρεψε ο πρώην δήμαρχος Αργαλαστής Μιλτιάδης Γαϊτανάς, ως δημοτικός σύμβουλος Νοτίου Πηλίου, μετά τη δικαστική περιπέτεια που είχε και για την οποία δικαιώθηκε, και έτσι επανέρχεται ύστερα την αργία που του είχε επιβληθεί.

Ο κ. Μιλτιάδης Γαϊτανάς ορκίστηκε χθες δημοτικός σύμβουλος, ενώ σε δήλωσή του με αφορμή την επιστροφή του τονίζει μεταξύ άλλων: «Θέλω να βάλω στην άκρη όλες τις μικροψυχίες και να δώσω χέρι φιλίας και συνεργασίας στην παρούσα δημοτική αρχή για ακόμη μια φορά, και να κάνουμε κάποιο έργο για τον τόπο, που τα τελευταία χρόνια είναι μηδενικό. Παρακολουθώντας τα δρώμενα, κανένα έργο από τα μεγάλα έργα που ήταν ώριμα δεν έχει υπαχθεί σε κανένα πρόγραμμα. Θα κάνω κάθε προσπάθεια να γίνει κάτι καλό προς όφελος των δημοτών».

Συνεχίζοντας ο κ. Γαϊτανάς ζητάει από τη δημοτική αρχή να συνεργαστεί με την Περιφέρεια και αφήνει αιχμές για έλλειψη συντονισμού εκ μέρους της δημοτικής αρχής, προσθέτοντας ότι το επόμενο διάστημα θα πρέπει να δοθεί βάρος στην καθημερινότητα του πολίτη και τον κοινωνικό τομέα. «Πράγματα που δεν χρειάζονται πολλά χρήματα. Χρειάζεται ανθρωπιά και δουλειά για να πάμε κοντά στον πολίτη. Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι θα βάλετε στην άκρη τις μικροψυχίες και τους εγωισμούς, για να συνεργαστούμε για την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών» καταλήγει ο πρώην δήμαρχος Αργαλαστής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου