ΤΟΠΙΚΑ

12 θέσεις μαθητείας στη ΔΕΥΑΜΒ

12-θέσεις-μαθητείας-στη-δευαμβ-262631

Τις πόρτες της σε αποφοίτους των ΕΠΑΛ του νομού για να κάνουν τη μαθητεία τους ανοίγει η ΔΕΥΑΜΒ με απόφαση που έλαβε χθες το διοικητικό της συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, Αρη Σαββάκη, η ΔΕΥΑΜΒ έχει ανοίξει 12 θέσεις σε τέσσερις διαφορετικές ειδικότητες: 4 θέσεις στη διοίκηση, 4 ηλεκτρολόγων, 2 τεχνικών οχημάτων και 2 τεχνικών εφαρμογών πληροφορικής.

Οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ που παρακολουθούν το μεταλυκειακό έτος της μαθητείας, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στη ΔΕΥΑΜΒ, κερδίζοντας πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, και την ίδια ώρα να ασφαλίζονται και να αμείβονται βάσει του μισθού του ανειδίκευτου εργάτη.

Όπως σημείωσε ο κ. Σαββάκης, το κόστος για την επιχείρηση δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 155 ευρώ τον μήνα για κάθε έναν από τους μαθητευόμενους που θα απασχολήσει η ΔΕΥΑΜΒ.

«Ως ΔΕΥΑΜΒ εξαντλούμε τα περιθώρια και συμμετέχουμε σε όλα τα προγράμματα, ανοίγοντας τις πόρτες στους νέους ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία. Παραμένει το αίτημά μας στο υπουργείο για τις 28 μόνιμες προσλήψεις προσωπικού», σχολίασε ο ίδιος.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου