ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινά να λειτουργεί το ελαιοτριβείο στην Αργαλαστή

ξεκινά-να-λειτουργεί-το-ελαιοτριβείο-264962

Αύριο Δευτέρα ξεκινά τη λειτουργία του το ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου – Βορείων Σποράδων στην Αργαλαστή. Το ελαιοτριβείο θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση και στη συνέχεια η λειτουργία του θα επεκταθεί για όλο το 24ωρο.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί στους παραγωγούς ο τρόπος και οι όροι συνεργασίας με το ελαιοτριβείο σε ότι αφορά: τα ποσοστά εκθλιπτικού δικαιώματος, την προσκόμιση των απαραίτητων ποσοτήτων ελαιών για ελαιοποίηση, την εξαγορά ή αποθεματοποίηση ελαιολάδου συμβατικού και βιολογικού, τον καθορισμός ημερών ανά βδομάδα για ελαιοποίση βιολογικών ελαιών (οι βιοκαλλιεργητές πρέπει να έχουν μαζί τους φωτοτυπία του πιστοποιητικού προϊόντος από τον πιστοποιητικό φορέα) κ.λπ.

Υπεύθυνος ελαιοτριβείου και για ραντεβού ορίζεται ο υπάλληλός κ. Κων. Σταμούλης. Τηλ. Επικοινωνίας: 2423054267, 6932455138.

Για οποιαδήποτε προβλήματα, παράπονα κ.λπ. οι παραγωγοί μπορούν να απευθυνθούν στον διευθυντή κ. Αναστάσιο Ψοφογιώργο και στο τηλ. 6977608780.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η παραλαβή βρώσιμων ελαιών εσοδείας 2017/2018 σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που έχει αναρτηθεί σε καθημερινή βάση στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού στα Άνω Λεχώνια και στην Αργαλαστή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου