ΤΟΠΙΚΑ

Μάθημα εθελοντισμού

μάθημα-εθελοντισμού-265187

Εθελοντική αιμοδοσία στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου

Στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου (Κύπρου 9), την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου θα γίνει ένα διαφορετικό μάθημα: ένα μάθημα εθελοντισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς, με αποδέκτες όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής μας.

Η τράπεζα αίματος του σχολείου που δημιουργήθηκε πέρυσι με περισσή αγάπη για τον συνάνθρωπο, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ανανεωθεί και φέτος. Τα παιδιά, μυημένα πλέον στην αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, γίνονται κοινωνοί της μεγάλης ιδέας, δίνουν με τη στάση τους το παράδειγμα, υπενθυμίζοντας σε όλους πως αρκούν πέντε λεπτά από τον χρόνο μας για να σωθεί μια ζωή.

Κινητή μονάδα αιμοληψίας από το Νοσοκομείο τουΒόλου θαβρίσκεται στο προαύλιο του σχολείου από τις 9:00 έως τις 13:00, για να υποδεχτεί εθελοντές αιμοδότες, παλιούς και καινούριους, για να γνωρίσει ανθρώπους που νιώθουν ότι τους περισσεύει αγάπη προς τον συνάνθρωπο, γνωστό ή άγνωστο.

Μαθητές, καθηγητές και γονείς προσκαλούν όλους να ενώσουν τιςδυνάμεις τουςενισχύοντας την τράπεζα αίματος του 3ου Γυμνασίου Βόλου και να δώσουν έμπρακτο παράδειγμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στον διευθυντή της σχολικής μονάδας κ. Παναγιώτη Μανδράκη, στη φιλόλογο Ασημίνα Σαρδέλλη και στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ελένη Παπαθανασίου-Αποστολάκη. Τηλέφωνο επικοινωνίας 24210 46090.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου