ΤΟΠΙΚΑ

Απίστευτο περιστατικό με οδηγό λεωφορείου του Αστικού ΚΤΕΛ

απίστευτο-περιστατικό-με-οδηγό-λεωφο-267443

Ένα απίστευτο περιστατικό, με φερόμενο ως πρωταγωνιστή οδηγό λεωφορείου και θύμα 16χρονο, φαίνεται να εκτυλίχθηκε την περασμένη Τρίτη το πρωί στον Βόλο. Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε η μητέρα του 16χρονου, τόσο στο Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου, που ήδη την ερευνά, όσο και στην Αστυνομία, ο οδηγός λεωφορείου δεν σταμάτησε στη στάση, κι όταν ο 16χρονος του ζήτησε τα ρέστα, εκείνος τον έκλεισε μέσα στο λεωφορείο, του επιτέθηκε φραστικά και τον κουτούλησε ανάμεσα στα μάτια.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του 16χρονου, νωρίς το πρωί της Τρίτης, περίπου στις 9:30, ο γιος της βρισκόταν σε στάση στην Κ. Καρτάλη, μαζί με μια ηλικιωμένη και περίμεναν το λεωφορείο της γραμμής.

Το λεωφορείο πέρασε, όμως δεν σταμάτησε. Προσπέρασε τη στάση και σταμάτησε στην επόμενη διασταύρωση, καθώς ο φωτεινός σηματοδότης έδειχνε κόκκινο. Ο 16χρονος έτρεξε, πρόλαβε το λεωφορείο και χτύπησε την μπροστινή πόρτα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός εκνευρισμένος άνοιξε την πόρτα και ρώτησε σε έντονο ύφος τον 16χρονο: «τι χτυπάς ρε;». Ο 16χρονος του ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν σταμάτησε στη στάση, αντί όμως για απάντηση φέρεται να έλαβε την προτροπή να τρέξει μέχρι την επόμενη στάση ή αλλιώς να πάει με τα πόδια στον προορισμό του! «Και η γιαγιά τι θα κάνει;», ρώτησε ο μαθητής, με τον οδηγό να εμφανίζεται να απαντά: «Θα πάρει το επόμενο».

Ο μαθητής φαίνεται ότι δεν το έβαλε κάτω. Πήγε σπίτι, πήρε το ποδήλατό του και το κινητό του και κατέβηκε μέχρι την αφετηρία των λεωφορείων στον Άναυρο. Εκεί βρήκε το λεωφορείο και άρχισε να το φωτογραφίζει.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν, όταν ο οδηγός (που εκείνη την ώρα καθάριζε το εσωτερικό του λεωφορείου) αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, επιτέθηκε στον 16χρονο φραστικά. Φέρεται να του ζήτησε να μπει στο λεωφορείο, έκλεισε τις πόρτες, άρχιζε να του φωνάζει, και σε κάποια στιγμή, όπως κατήγγειλε ο μαθητής, τον έπιασε από τον λαιμό και τον κουτούλησε ανάμεσα στα μάτια, πριν ανοίξει και πάλι την πόρτα για να τον πετάξει έξω. Εκείνη την ώρα περνούσαν δύο φίλοι του 16χρονου, που έβγαλαν φωτογραφία τον κοκκινισμένο από τη λαβή λαιμό του μαθητή και του είπαν ότι αν χρειαστεί θα καταθέσουν υπέρ του.

Το συμβάν, η μητέρα του 16χρονου το κατήγγειλε στον σταθμάρχη και το ίδιο απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα. Χθες, μητέρα και 16χρονος απευθύνθηκαν και στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και υπέβαλλαν μήνυση.

Για την καταγγελία είναι ενήμερη η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, που έχει καλέσει τον οδηγό να καταθέσει εγγράφως τις απόψεις του, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου