ΤΟΠΙΚΑ

Στον αέρα η πρόσληψη φυλάκων στο Αχιλλοπούλειο

στον-αέρα-η-πρόσληψη-φυλάκων-στο-αχιλλ-267573

«Μπλόκο» στον διαγωνισμό πρόσληψης εννέα φυλάκων στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου από το Εφετείο Λάρισας. Το δικαστήριο έκανε αποδεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία είχε καταθέσει ζητώντας να ακυρωθεί ο διαγωνισμός πρόσληψης 9 φυλάκων με ατομικές συμβάσεις, η ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει τη φύλαξη του νοσοκομείου.

Μετά την προσωρινή διαταγή που είχε εκδοθεί παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, προ ημερών εκδόθηκε η απόφαση, αφού εκδικάστηκαν αρχές Σεπτεμβρίου τα ασφαλιστικά μέτρα και ήταν εις βάρος του Αχιλλοπούλειου. Η Διοίκηση του νοσοκομείου αναμένει πλέον και την επίσημη κοινοποίηση της δικαστικής απόφασης, ώστε να καθορίσει τα επόμενα βήματά της. Αυτό που ωστόσο καθίσταται σαφές και αφορά στην ουσία της υπόθεσης, είναι πως ο διαγωνισμός για την απασχόληση των φυλάκων παγώνει μέχρι νεωτέρας, αφού καμία διαδικασία δεν μπορεί να προχωρήσει όσο υπάρχει δικαστική εκκρεμότητα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως από τις αρχές Αυγούστου είχαν εκδοθεί προσωρινά αποτελέσματα, μετά τον διαγωνισμό που έγινε, τα οποία είχαν αποσταλεί και στον ΑΣΕΠ μαζί με τις ενστάσεις συμμετεχόντων στη διαδικασία. Ωστόσο η έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων δεν έγινε ποτέ, αφού προέκυψε το δικαστικό μπλόκο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου