ΤΟΠΙΚΑ

Με την υπογραφή… του Χαράλαμπου Τσιμά η ανακαίνιση των μαγειρείων του Γηροκομείου Βόλου

με-την-υπογραφή-του-χαράλαμπου-τσιμά-267637

Mία ακόμη σημαντική δωρεά θα φέρει σύντομα την υπογραφή του γνωστού Βολιώτη ευεργέτη Χαραλάμπου Τσιμά. Ο κ. Τσιμάς, όπως έγινε γνωστό χθες προσφέρθηκε και θα καλύψει το κόστος ανακατασκευής των μαγειρείων του Γηροκομείου Βόλου, συνδράμοντας έτσι με τον τρόπο του στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται σήμερα στους τροφίμους γέροντες και γερόντισσες που διαμένουν στη Μονάδα.

Το αίτημα για τη συνδρομή υποβλήθηκε πριν από λίγες μέρες από τον ίδιο τον πρόεδρο του Ιδρύματος, Παύλο Πάνο, προς τον Βολιώτη ευεργέτη, ο οποίος χωρίς δεύτερη κουβέντα αποδέχτηκε να συνδράμει οικονομικά καλύπτοντας όλο το κόστος της ανακαίνισης του χώρου.

Μάλιστα, ήδη από χθες Πέμπτη τα συνεργεία έχουν πιάσει δουλειά μέσα στο κτίριο του Γηροκομείου, ξεκινώντας την ανακαίνιση η οποία θα περιλαμβάνει ουσιαστικά το «ξήλωμα» όλης της παλαιάς εγκατάστασης που συνεπικουρούσε τη λειτουργία του εστιατορίου. Στη θέση του παλαιού εξοπλισμού που δεν έχει αλλαχτεί τα τελευταία 45 χρόνια, θα τοποθετηθούν νέα μηχανήματα ώστε το μαγειρείο-εστιατόριο να λειτουργήσει σε σύγχρονες συνθήκες.

Η Διοίκηση του Γηροκομείου Βόλου αναμένεται να τιμήσει για αυτή του τη δωρεά τον κ. Χαράλαμπο Τσιμά σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Ίδρυμα στις 15 Νοεμβρίου, λίγο πριν ο Βολιώτης ευεργέτης αναχωρήσει για την Αιθιοπία όπου δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια επαγγελματικά, χωρίς ποτέ να ξεχνά τον Βόλο, τον οποίο βοηθά με κάθε τρόπο και με δωρεές μεγάλες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου