ΤΟΠΙΚΑ

Ενιαίο μέτωπο απέναντι στην ΕΡΓΗΛ

ενιαίο-μέτωπο-απέναντι-στην-εργηλ-267658

Ο κίνδυνος που διατρέχει η ΔΕΥΑΜΒ από την αναμενόμενη κίνηση της ΕΡΓΗΛ να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα και κατασχέσεις λογαριασμών της επιχείρησης, προκειμένου να εισπράξει 11 εκατ. ευρώ για ένα έργο που δεν εκτέλεσε, ένωσε τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου σε ένα αρραγές μέτωπο.

Χθες το μεσημέρι, μετά από πρόσκληση της δημοτικής αρχής, συνεδρίασε διαπαραταξιακή επιτροπή, προκειμένου οι επικεφαλής των δημοτικών ομάδων να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην υπόθεση-σκάνδαλο της ΕΡΓΗΛ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς της δημοτικής αρχής, ο εκτελών χρέη Δημάρχου Θάνος Θεοδώρου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αρης Σαββάκης και ο νομικός σύμβουλος της επιχείρησης Γ. Καραγκιόζος, και από την αντιπολίτευση οι επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργαρίτης Πατσιαντάς, της «Επιλογής Ευθύνης» Νατάσσα Οικονόμου, της «ΛΑΣ» Αποστόλης Νάνος και της «Δύναμης Βόλου» Μιχάλης Μιτζικός.

Στη συνάντηση ενημερώθηκαν για την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ και τις αξιώσεις της κατά της ΔΕΥΑΜΒ, συζήτησαν πολλές πτυχές της υποθέσεως και ζητήθηκαν διευκρινήσεις που δόθηκαν από τον νομικό σύμβουλο.

Όλοι οι παρόντες συμφώνησαν στην κοινή θέση ότι το δίκαιο είναι με το μέρος της ΔΕΥΑΜΒ και την πόλη του Βόλου, και ότι ανάλογα με τις εξελίξεις αν κριθεί απαραίτητο θα υπάρξει και νέα συνάντηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου