ΤΟΠΙΚΑ

Ανταπάντηση της «Επιλογής Ευθύνης» στη Δημοτική Αρχή Βόλου για τον απολογισμό

ανταπάντηση-της-επιλογής-ευθύνης-σ-271375

Απαντώντας στην δημοτική Αρχή Βόλου για τον χθεσινό απολογισμό έργων και δράσεων, η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης –Πάμε μπροστά» επισημαίνει τα εξής:

«Μερικοί άνθρωποι είναι σαν τα παπούτσια. Όσο πιο φτηνοί είναι, τόσο περισσότερο θόρυβο κάνουν», λέει μια εβραϊκή παροιμία. Ταιριάζει γάντι στους θλιβερούς συντάκτες της «απάντησης» της δημοτικής αρχής. Θορυβούν με το γνώριμο πεζοδρομιακό ύφος που είναι στο dna τους, για να κρύψουν ότι δεν μπορούν να αμφισβητήσουν ούτε ένα «και» από τη χθεσινοβραδινή μας ανακοίνωση, με την οποία χαρακτηρίζαμε fake news τον «απολογισμό» τους.

Εμείς άλλωστε δεν κάναμε τίποτε περισσότερο από το να επαναλάβουμε τον εκτελούντα. Ο οποίος στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο δήλωσε ότι τα πραγματικά ταμειακά διαθέσιμα είναι 300 χιλ. ευρώ και όχι 19 εκατ. που καθημερινά παραμυθιάζουν τον κόσμο, και το βράδυ έκανε εξαγγελίες έργων για του χρόνου, μιλώντας με «θα», αντί να κάνει απολογισμό, και αποσιωπώντας ότι ακόμα εκτελούν έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής που έπρεπε να έχουν τελειώσει, εδώ και δύο και πλέον χρόνια. Αλλά είπαμε, υποδύονται ακόμη τη νέα δημοτική αρχή.

Κατανοούμε ότι τους πονάει πολύ, όταν τους το υπενθυμίζουμε, αλλά θα καταγραφούν στην ιστορία της πόλης ως η χειρότερη δημοτική αρχή που, επί τρία και πλέον χρόνια, δεν μπόρεσε να ξεκινήσει ούτε ένα νέο έργο με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Όπως κατανοούμε και τον πόνο τους. Στο χθεσινό κλειστό «σουαρέ» κατάλαβαν ότι το κακόγουστο έργο που παίζουν, όλα αυτά τα χρόνια, δεν κόβει πια εισιτήρια. Έτσι έβαλαν μπροστά τη γνωστή λασπομηχανή, για να κρύψουν το πραγματικό γεγονός, ότι η πόλη, με αυτούς στο τιμόνι, κάνει συνεχώς βήματα προς τα πίσω».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου