ΤΟΠΙΚΑ

Το ΚΚΕ για το 4ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας

το-κκε-για-το-4ο-αναπτυξιακό-συνέδριο-θε-276107

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ για το 4ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα, αναφέρονται τα εξής:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δια στόματος πρωθυπουργού και από τη Λάρισα στο 4ο «αναπτυξιακό συνέδριο» λανσάρισε το νέο της παραμύθι, «της δίκαιης ανάπτυξης». Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι οι μικρομεσαίοι αγρότες, οι συνταξιούχοι δεν ξεχνάνε ότι αυτά τα 10 χρόνια της κρίσης γεννήθηκαν µετά από µια περίοδο καπιταλιστικής ανάπτυξης, την οποία πλήρωσαν και συνεχίζουν να πληρώνουν ακριβά.

Οι καπιταλιστές ότι έχασαν αρχικά, γρήγορα το αναπλήρωσαν και κέρδισαν πολλαπλάσια και με την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης και των προηγούμενων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Κανένα προπαγανδιστικό περιτύλιγμα του πρωθυπουργού του τύπου, «ή θα υπάρχει «δίκαιη ανάπτυξη» ή δεν θα υπάρχει καθόλου – θα κάνω το 5ο μνημόνιο το μνημόνιο της ευτυχίας» δεν μπορεί να κρύψει ότι τα χειρότερα για τα λαϊκά στρώματα είναι μπροστά µας.

Δεν υπάρχει «δίκαιη ανάπτυξη» σ’ ένα άδικο εκμεταλλευτικό σύστημα. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για δυνατό εργατικό κίνημα και κοινωνική συμμαχία για την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου