Μπέος: Μπλόκο στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ από την ΕΡΓΗΛ

Τελευταία ενημέρωση: 2017-10-13, 12:55:33
Μπέος: Μπλόκο στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΜΒ από την ΕΡΓΗΛ

Προσπάθεια για κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ, προέβλεψε ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ότι θα κάνει ΕΡΓΗΛ μετά την τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου, που απέρριψε την προσφυγή της ΔΕΥΑΜΒ, κατά της απόφασης του 2014 του ίδιου δικαστηρίου, βάσει της οποίας κρίθηκε ότι η επιχείρηση παρέλαβε αυτοδίκαια το έργο της επέκτασης και βελτίωσης του δικτύου ύδρευσης στον Βόλο και με την οποία η ΕΡΓΗΛ διεκδικεί επιπλέον ποσό 4 ευρώ πλέον των τόκων.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο κ. Μπέος, επεσήμανε ότι μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο ίδιος προβλέπει ότι η ΕΡΓΗΛ θα περάσει στην επίθεση και εντός των επόμενων ημερών θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΥΑΜΒ ώστε να γίνει κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών της Επιχείρησης και να εισπράξει το ποσό των 11 εκατ. ευρώ που διεκδικεί.

Ο κ. Μπέος, επεσήμανε την σοβαρότητα του θέματος και τις δραματικές επιπτώσεις που αυτό θα έχει για την λειτουργία της ΔΕΥΑΜΒ, τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους καταναλωτές και κάλεσε σε συστράτευση πολίτες και τοπικούς πολιτικούς φορείς για να αποτραπεί το ενδεχόμενο κατάσχεσης των λογαριασμών της Επιχείρησης, που θα σημάνει και την πτώχευσή της.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο ίδιος είδε τελευταία τρεις φορές στον Βόλο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΗΛ, την πρώτη φορά στα Δικαστήρια, τη δεύτερη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την Τρίτη σε πολιτικό γραφείο, στον οποίο –όπως είπε- διεμήνυσε ότι η ΕΡΓΗΛ «δεν θα πάρει τίποτα από την ΔΕΥΑΜΒ».

Εξαπέλυσε, επίσης, επίθεση στις προηγούμενες δημοτικές Αρχές και Διοικήσεις της ΔΕΥΑΜΒ, κάνοντας λόγο για «καμόρες που λυμαίνονταν την πόλη και έφεραν τη ΔΕΥΑΜΒ στη σημερινή κατάσταση», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μπέος ανέφερε ακόμη ότι η ΔΕΥΑΜΒ έχει τα νομικά μέσα να αντικρούσει ό,ποια προσπάθεια γίνει από την ΕΡΓΗΛ κατά της Επιχείρησης, ώστε να μπλοκαριστούν οι ενέργειες τις Εταιρίας και αποσοβηθεί οποιοδήποτε κίνδυνος κατάσχεσης των λογαριασμών.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=