ΤΟΠΙΚΑ

Το Λιμάνι του Βόλου εκλέχθηκε στη Διοίκηση της MedCruise

το-λιμάνι-του-βόλου-εκλέχθηκε-στη-διοί-276512

Το λιμάνι του Βόλου μετέχει με τριμελή αντιπροσωπεία στις εργασίες της 51ης Γενικής Συνέλευσης της MedCruise που είναι ο φορέας των Λιμένων της Μεσογείου για την κρουαζιέρα.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο λιμάνι της Τουλόν της Γαλλίας 11-14 Οκτωβρίου 2017. Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγιναν στις 12 Οκτωβρίου οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Προέδρου και των 12 Μελών του Δ.Σ., όπου έθεσαν υποψηφιότητα από ελληνικής πλευράς τρία λιμάνια, Κέρκυρα, Πειραιάς και Βόλος. Και τα 3 λιμάνια εκλέχτηκαν στο νέο Δ.Σ. Νέος Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Ισπανός Airam Diaz Pastor από το λιμάνι της Τενερίφης.

Σημειώνεται ότι το λιμάνι του Βόλου είναι από τα ιδρυτικά μέλη της MedCruise και είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται στο Δ.Σ. του θεσμού στα 21 χρόνια της ιστορίας του. Όπως επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που τρία ελληνικά λιμάνια ήταν ταυτόχρονα υποψήφια για το Δ.Σ. και πέτυχαν και τα τρία την εκλογή τους.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος μαζί με τα στελέχη της ΟΛΒ Α.Ε. Αντωνοπούλου Μαρία και Παναγιώτη Φεύγα έχουν επίσης σειρά επαφών (business to business) με εταιρείες του χώρου για την προώθηση της κρουαζιέρας στο λιμάνι του Βόλου και μετέχουν στις συζητήσεις για την προώθηση νέων προοπτικών στην κρουαζιέρα στις Μεσογειακές χώρες, μαζί με τους Προέδρους και τα στελέχη των άλλων Λιμένων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου