ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο μεθαύριο η Αννα Διαμαντοπούλου

στο-βόλο-μεθαύριο-η-αννα-διαμαντοπούλ-851206

Η υπεύθυνη για τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην Κοινοτική Επίτροπος και υφυπουργός Ανάπτυξης, θα είναι η βασική ομιλήτρια της εκδήλωσης που διοργανώνει το τοπικό ΠΑΣΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη για την παρουσίαση του προγράμματος.
Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου θα μιλήσει στις 8 το βράδυ στο Ξενία σε μία εκδήλωση που σύμφωνα με τους διοργανωτές θα είναι ιδιαίτερα μαζική, καθώς το πολιτικό κλίμα των τελευταίων εβδομάδων φαίνεται να ευνοεί το ΠΑΣΟΚ μετά και τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τα κρυφά ομόλογα.
Με την εκδήλωση της Πέμπτης ουσιαστικά το τοπικό ΠΑΣΟΚ εγκαινιάζει τις διαδικασίες του προσυνεδριακού διαλόγου εν όψει του συνεδρίου του κόμματος 18 και 19 Μαΐου αλλά την ενεργοποίηση μελών και φίλων εν όψει της κούρσας των εθνικών εκλογών.
Την Κυριακή το πρωί στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με τους εκπροσώπους των συντονιστικών επιτροπών όλων των Δήμων, προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη κινητοποίηση εν όψει της εκδήλωσης της Πέμπτης.
Χθες η Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή της απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να παραβρεθούν στην εκδήλωση και να ενημερωθούν για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ σε όλους τους τομείς.
“Προχωρούμε ταυτόχρονα με τις διαδικασίες προσυνεδριακού διαλόγου,επισημαίνεται με το πρόγραμμά μας για μία δίκαιη κοινωνία και μία δυνατή Ελλάδα. Προτείνουμε στους Έλληνες πολίτες μία καινούργια κοινωνική συμφωνία που ανοίγει το δρόμο στη νέα εποχή”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου