ΤΟΠΙΚΑ

Ενδιαφέρον επενδύσεων από Ισραηλινούς

ενδιαφέρον-επενδύσεων-από-ισραηλινο-282921

Διατηρούν εξοχικά σε χωριά του Πηλίου και κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή

Ενδιαφέρον να επενδύσουν στην περιοχή του Πηλίου, που φαίνεται να προτιμούν για τις διακοπές τους, έχουν εκφράσει Ισραηλινοί που μάλιστα διατηρούν και εξοχικές κατοικίες σε χωριά του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Απόστολο Σουλδάτο.

Οι Ισραηλινοί τουρίστες είναι εξάλλου εκείνοι που ακόμη και μέσα στον Οκτώβριο δίνουν τουριστική… ζωή στα τουριστικά θέρετρα του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου. «Φέτος είχαμε αρκετούς Ισραηλινούς τουρίστες από την έναρξη της θερινής σεζόν και η κίνηση συνεχίζεται. Στόχος μας είναι ακριβώς αυτό: η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν», ανέφερε ο κ. Σουλδάτος και κάλεσε τους επαγγελματίες του τουρισμού να διατηρούν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους και μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, για την εξυπηρέτηση των τουριστών και την τόνωση της εικόνας της περιοχής.

«Γενικά φέτος ήταν μια πολύ καλή τουριστική χρονιά και είχαμε αρκετούς τουρίστες και από τα Βαλκάνια. Το Ισραήλ όμως μας στηρίζει όλο τον χρόνο. Αρκετοί έχουν εξοχικά ενώ έχει εκδηλωθεί και ενδιαφέρον επενδύσεων», είπε ο κ. Σουλδάτος.

Στο πλαίσιο του στόχου για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου θα συμμετέχει το επόμενο διάστημα σε τρεις τουριστικές εκθέσεις με τις οποίες θα κλείσει το 2017.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε η συμμετοχή του στην «Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων», στην 33η Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Ρίμινι στην Ιταλία «TTG RIMINI INCONTRI 2017» και στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2017» στη Θεσσαλονίκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου