ΤΟΠΙΚΑ

Ενας υπέροχος γευστικός κόσμος στην καρδιά της πόλης

ενας-υπέροχος-γευστικός-κόσμος-στην-κ-283119

Το «Κρέατος τέχνη» που συγκινεί τους λάτρεις του καλού φαγητού

Σημείο αναφοράς είναι για τους λάτρεις των εκλεκτών γεύσεων ο καινούργιος χώρος που δημιουργήθηκε με φροντίδα στην καρδιά της πόλης, με την επωνυμία «Κρέατος τέχνη», ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο στον χώρο της εστίασης.

Η υψηλή αισθητική του χώρου συνάδει με τις γεύσεις, τις εμπνευσμένες γαστρονομικές προτάσεις και το μενού, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των καλοφαγάδων.

Το πρωτότυπο στοιχείο είναι ότι το «Κρέατος τέχνη» έχει τη φιλοσοφία κρεοπωλείου αλλά και καταστήματος εστίασης ταυτόχρονα, καθώς ο πελάτης έχει τη δυνατότητα είτε να επιλέξει το κρέας που θα γευτεί στη συνέχεια στον χώρο, είτε να το αγοράσει για το σπίτι, σύμφωνα με τα δεδομένα ενός κλασικού κρεοπωλείου.

Ποικιλία εκλεκτών κρεάτων για τους απαιτητικούς των γεύσεων διατίθενται σε καθημερινή βάση από το κρεοπωλείο που βρίσκεται εντός του χώρου, όπως το περίφημο μοσχάρι μπλακ άγκους Αργεντινής, αλλά και ντόπια κρέατα, όπως χοιρινό, αρνί, κατσίκι και πρόβειο.

Εντυπωσιακό στοιχείο του καταστήματος είναι ο ξυλόφουρνος που αργοψήνει το φαγητό, δίνοντας μια υπέροχη γεύση που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Η διαδικασία του ψησίματος είναι ορατή όχι μόνο στο εσωτερικό του καταστήματος αλλά και εξωτερικά, από τους διερχόμενους. Μέχρι τις 6 το απόγευμα, σερβίρονται καλομαγειρεμένα, «μαμαδίστικα» φαγητά, με τη δημιουργική πινελιά του executive chef Φίλιππα Πλακιώνη και των βοηθών του, που μεγαλουργούν στην κουζίνα.

Παράλληλα οι γαργαλιστικές μυρουδιές από το κοντοσούβλι σε όλες τις εκδοχές του, χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί, πρόβειο και μοσχάρι, που σερβίρεται με ψητά λαχανικά και πατάτα με ειδική σως, προσελκύουν το ενδιαφέρον των καλοφαγάδων, κάνοντας συναρπαστικό το γαστρονομικό ταξίδι σε γεύσεις ακαταμάχητες, με πολύ δελεαστικές τιμές.

Κάθε γωνιά του «Κρέατος τέχνη» είναι φροντισμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ενώ στις προθέσεις των εμπνευστών του χώρου, είναι να προστεθούν και άλλες γευστικές εκπλήξεις, που θα εμπλουτίσουν το μενού με ακόμη περισσότερες νόστιμες επιλογές.

Μια ακόμη μεγάλη καινοτομία του «Κρέατος τέχνη», είναι το γεγονός ότι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει διαφορετικές γεύσεις στη μερίδα του, επιλέγοντας ποικιλία από διαφορετικά φαγητά, σε μικρότερη ποσότητα, στο πακέτο, αντί να περιοριστεί στην κλασσική μερίδα. Η φιλοσοφία της επιχείρησης επικεντρώνεται στο τρίπτυχο «καλή τιμή, ποσότητα και ποιότητα» με πάντα φρέσκες πρώτες ύλες.

INFO:

*Το κρεοπωλείο του «Κρέατος τέχνη» λειτουργεί από τις 8 το πρωί

*Η κουζίνα ανοίγει μετά τις 11 το πρωί και λειτουργεί μέχρι τις 12.30 το βράδυ

*Το κατάστημα βρίσκεται στη διεύθυνση Δημητριάδος 131 με Λώρη και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421020340.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου