ΤΟΠΙΚΑ

Ελεύθεροι με όρους οι τρεις που διακινούσαν ναρκωτικά στον Βόλο

ελεύθεροι-με-όρους-οι-τρεις-που-διακιν-284446

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση ανά τακτά διαστήματα στο οικείο αστυνομικό τμήμα επέβαλε χθες η Εισαγγελία Βόλου στους τρεις διακινητές ναρκωτικών, που συνελήφθησαν την Τετάρτη στην Επαρχιακή Οδό Λάρισας – Βόλου, στο ύψος του Στεφανοβικείου, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν κάνναβη συνολικού βάρους 925 γραμμαρίων, με σκοπό να τη διαθέσουν σε χρήστες ναρκωτικών στον Βόλο.

Επιπλέον, κατά των δύο διακινητών, του 36χρονου κατοίκου Τυρνάβου και του 25χρονου υπηκόου Αλβανίας, επιβλήθηκε εγγυοδοσία ύψους 2.000 ευρώ. Οι τρεις συλληφθέντες, οι δύο άνδρες και μία γυναίκα 37 ετών κάτοικος Τυρνάβου, οδηγήθηκαν χθες συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια Βόλου. Απολογήθηκαν στην Ανακρίτρια Βόλου για τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα – Ανακριτή αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να δικαστούν.

Οι δράστες είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εισήλθε στα όρια του νομού. Οι αστυνομικοί τούς παρακολουθούσαν μετά από πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση τους ότι αλλοδαπός ετοιμαζόταν να διακινήσει ναρκωτικά στον Βόλο. Στο ύψος του Στεφανοβικείου τους ακινητοποίησαν για έλεγχο, όμως ο 25χρονος Αλβανός αποπειράθηκε να διαφύγει πεζός σε παρακείμενα χωράφια. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και τον τρίτο διακινητή και εντόπισαν και κατάσχεσαν ένα κιλό κάνναβης που οι κατηγορούμενοι είχαν πετάξει από το παράθυρο του αυτοκινήτου τους με σκοπό να διαφύγουν της σύλληψης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου