ΤΟΠΙΚΑ

Διαγωνισμός Μαθηματικών για μαθητές Γυμνασίου της Μαγνησίας

διαγωνισμός-μαθηματικών-για-μαθητές-290268

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με αφορμή τη διεξαγωγή της Α΄ Φάσης του 78ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού και του 7ου Τοπικού Διαγωνισμού για την Α΄ Γυμνασίου στα Μαθηματικά ο «ΘΑΛΗΣ 2017», ενημερώνει τους μαθητές /μαθήτριες, καθηγητές και διευθυντές των Γυμνασίων-Λυκείων του Ν. Μαγνησίας για τα παρακάτω:

Σύμφωνα με το έγγραφο Φ15/152592/Δ2/14-9-2017 του Υπουργείου Παιδείας ο διαγωνισμός εγκρίθηκε και θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 9.00 π.μ. Ο 78ος διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας και τοπικά για το Ν. Μαγνησίας o 7ος διαγωνισμός απευθύνεται και στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου. Εκτός από τις καταστάσεις των συμμετεχόντων μαθητών ανά τάξη που θα αποσταλούν από κάθε σχολική μονάδα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, παρακαλούμε όλους τους μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στο site του Παραρτήματος ememag.gr μέχρι και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 με σκοπό την αρτιότερη διεξαγωγή του.

Παρακαλούνται ιδιαιτέρως οι διευθυντές των σχολικών μονάδων όπως επίσης και οι καθηγητές να ενημερώσουν τους μαθητές για την ηλεκτρονική εγγραφή τους.

Επίσης οι καθηγητές που επιθυμούν να βοηθήσουν στην επιτήρηση, να δηλώσουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους στο site του παραρτήματος για την ομαλότερη διεξαγωγή του διαγωνισμού αλλά και τη δική τους προσωπική διευκόλυνση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου