ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσίαση έρευνας για τις θερινές εκπτώσεις

παρουσίαση-έρευνας-για-τις-θερινές-εκ-290667

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση της εποχικής έρευνας «ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2017» , η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου κι ώρα 18:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Μαγνησίας ( Δημητριάδος 176, 2ος όροφος).

Σχετικά με την διεξαγωγή της έρευνας από τη Διοίκηση του Εμπορικού συλλόγου αναφέρεται: «Ο Σύλλογος εκπροσωπεί πολλά εμπορικά καταστήματα κι επιχειρήσεις της πόλης του Βόλου που ανταποκρίθηκαν θετικά στη διεξαγωγή της έρευνας, η οποία είχε σκοπό να καταγράψει την αγοραστική κίνηση της τοπικής αγοράς κατά κλάδο και περιοχή την περίοδο των καλοκαιρινών εκπτώσεων από 10/07 – 05/09/2017, ώστε μέσα από αυτή να αναδυθούν προβληματισμοί και νέες τακτικές παρεμβάσεις. Κάθε έρευνα που διεξάγεται από τον Εμπορικό Σύλλογο περικλείει όλο αυτό τον προβληματισμό της περιόδου κι επιχειρεί να περιγράψει προοπτικές για το μέλλον της τοπικής αγοράς.

Τα χρόνια της παρατεταμένης κρίσης χαράζουν νέες μεθόδους αντιμετώπισης για την εξέλιξη και την βελτίωση της αγοράς. Η σωρευτική μείωση του εισοδήματος και η δραματική αύξηση της ανεργίας σαφώς «χτύπησαν» την πόρτα των εμπορικών καταστημάτων. Με μόνο μέσο την πίστη στο συλλογικό στόχο και τις προσωπικές ανησυχίες μπορούμε να συνεισφέρουμε σε μια καρποφόρα και αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων.

Η παρουσία όλων των μελών και των φορέων της πόλη μας είναι επιβεβλημένη την ημέρα της παρουσίασης, γιατί μέσα από τον ουσιαστικό διάλογο μπορεί να προσδιοριστεί η διαμόρφωση νέων κανόνων της λειτουργίας της αγοράς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου