ΤΟΠΙΚΑ

Εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μικρές και μεσαίες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

εξειδικευμένο-εκπαιδευτικό-πρόγραμμ-300947

Σε μια ακόμη διοργάνωση του εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος για το digital marketing ξενοδοχειακών μονάδων προχωρά το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη», μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στον Βόλο, στις 5 και 6 Οκτωβρίου.

Σκοπός του 16ωρου προγράμματος είναι να μυηθούν οι συμμετέχοντες στη θεωρία, τις στρατηγικές και τα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες του διαδικτύου, προς όφελος της μονάδας τους. Έτσι θα μπορούν να πετύχουν υψηλή πληρότητα, καλύτερες τιμές, παράταση της τουριστικής περιόδου για τη μονάδα τους, μείωση της εξάρτησης από άλλα κανάλια διακίνησης τουριστών, και κατ’ επέκταση, αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας τους.

Το «Digital Marketing in Hospitality», απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών μονάδων, σε ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων, καθώς και σε στελέχη τμημάτων marketing ξενοδοχειακών μονάδων.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς, στο πλαίσιο του «Πειραιώς Tourism 360°», του ολοκληρωμένου πακέτου προϊόντων και υπηρεσιών για τις μικρές και μεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις.

Επισημαίνεται ότι για τους πελάτες της τράπεζας, το κόστος συμμετοχής επιδοτείται.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς και στην ιστοσελίδα www.excelixi.org, όπου μπορείτε να εγγραφείτε και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου