ΤΟΠΙΚΑ

«Μετακομίζει» η Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου

μετακομίζει-η-ψυχιατρική-κλινική-τ-302135

Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η μεταφορά της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου στην πτέρυγα που στεγάζεται η Παιδοψυχιατρική, που έχει κατασκευαστεί και σύντομα αναμένεται να εγκαινιαστεί.

Η μεταφορά της Ψυχιατρικής ουσιαστικά αναμένεται να ανοίξει τον δρόμο για την επέκταση της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Αχιλλοπούλειου, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα δυσλειτουργιών εξαιτίας της έλλειψης επαρκών χώρων.

Με την έλευση των δύο επιμελητών Ψυχιατρικής, αποφασίστηκε να μεταφερθεί ολόκληρη η ψυχιατρική κλινική, η οποία θα λειτουργεί με επιπλέον ιατρικό προσωπικό και υπό καλύτερες συνθήκες.

Αμέσως μετά τη μεταφορά της Ψυχιατρικής κλινικής θα ακολουθήσει μια μικρή μετασκευή του κτιρίου, ώστε να επεκταθεί η Β’ Παθολογική Κλινική. Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου Μ. Δραμητινό, και με βάση τη μελέτη που εκπόνησαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του ΓΝΒ, προβλέπεται να μεταφερθούν 10 κλίνες, τα γραφεία και οι βοηθητικοί χώροι της υποδομής, προκειμένου η Β’ παθολογική να έχει δυναμικότητα 40 και πλέον κλινών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου