ΤΟΠΙΚΑ

Τρέχουν για τη «Φλόγα» ζωής

τρέχουν-για-τη-φλόγα-ζωής-302241

Ο Φιλανθρωπικός αγώνας 2 χιλιομέτρων για τη «Φλόγα» με τίτλο «Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ 2017», θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί στη παραλία του Βόλου. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα μετέχει στη διοργάνωση με το σύνολο των μελών του, και καλεί όλους τους Βολιώτες να δώσουν το παρών.

Ακόμη και όσοι δεν τρέξουν, μπορούν να κάνουν τη καλύτερη κίνηση, βγάζοντας και αυτοί συμβολικά αριθμό συμμετοχής για να ενισχύσουν τη Φλόγα με το ποσό των 3 ευρώ, ή να αγοράσουν τη μπλούζα της Φλόγας προς 5 ευρώ, ή να ενισχύσουν τον κουμπαρά που θα βρίσκεται στην εκκίνηση.

Ο ΣΔΥΒ συμβάλλει πάντα για προσφορά στη Φλόγα, και στον αγώνα του 2016 η Φλόγα απένειμε τιμητική πλακέτα στον σύλλογο για τη βοήθεια που προσφέρει αυτός στον αγώνα, στα 4 ως τότε χρόνια διεξαγωγής του, για τη μαζικότατη συμμετοχή των μελών του, και ιδίως για τη προσφορά στη Φλόγα Βόλου 7.000 ευρώ μέσω της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, από τις συμμετοχές των δρομέων όλης της Ελλάδας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για συμμετοχή βρίσκεται σε απίστευτα επίπεδα, και το μέιλ του συλλόγου κατακλύζεται καθημερινά από μηνύματα πολιτών ακόμη και μη αθλούμενων, που δηλώνουν συμμετοχή και ζητούν πληροφορίες για τη συμμετοχή στο μεγάλο γεγονός.

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ» και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου καλούν τους πάντες σε αυτή τη ξεχωριστή δρομική εμπειρία. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθειά τους.

Ο αγώνας θα έχει συμβολικό αντίτιμο 3 ευρώ όπως έχει ορισθεί από τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ». Δηλώσεις συμμετοχής-αριθμούς και μπλουζάκια στα γραφεία της «ΦΛΟΓΑΣ» Βόλου, Χαρισιάδου 3 (πρώην ΠΙΚΠΑ), τηλ. 24210-24628, δηλώσεις συμμετοχής και αριθμούς επίσης στο κατάστημα Ηλιόπουλος κοσμήματα Δημητριάδος 174 και στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160. Πληροφορίες Δ/νση Αθλητισμού, τηλ. 2421071770. Ο αγώνας της Φλόγας έχει πλήθος συμμετοχών, και 2.000 πολίτες του Βόλου τρέχουν κάθε χρόνο στον αγώνα, ενώ χωρίς κανένα έξοδο για οποιονδήποτε λόγο, όλες οι εισπράξεις καταλήγουν στον φιλανθρωπικό σκοπό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου