ΤΟΠΙΚΑ

Επανεξελέγη πρόεδρος του ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ ο Πέτρος Μπέλλος

επανεξελέγη-πρόεδρος-του-ιπποκαμπου-303285

Χθες Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ”, που προέκυψε από τις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου 2017.

Το νέο Δ.Σ αποτελείται από τους:

Πρόεδρος : Πέτρος Μπέλλος

Αντιπρόεδρος : Κωνσταντίνος Κουσουτζής

Γεν. Γραμματέας : Κερασία Ζορμπά

Ταμίας : Ιωάννης Μπάλλας

Μέλος : Βασίλης Κομπογιάννης

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν:

Νικόλαος Μωραΐτης

Χρυσοβαλάντου Παπαδοπούλου

Ελένη Ντίνου

Για την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) Θεσσαλίας, εκλέχτηκαν οι: Πέτρος Μπέλλος και Κωνσταντίνος Κουσουτζής.

Το Δ.Σ. του «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ» ευχαριστεί όλα τα μέλη του Σωματείου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για μαζικότερη συμμετοχή.

Επιπλέον ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, μέλος του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ” και Πρόεδρο της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης, κ. Λάζαρο Γαϊτάνη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί πολύτιμος συμπαραστάτης και αρωγός στην ομολογουμένως πολύ δύσκολη προσπάθεια που καταβάλει το Σωματείο.

Επίσης, τον κ. Ιωάννη Γκλάβατο Γραμματέα της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης, τη δικαστική αντιπρόσωπο κα. Βάσω Παπασταμάτη για την άψογη διενέργεια των εκλογών, τα μέλη της Εφορευτική Επιτροπής, κα. Φανή Θωμαΐδου, Ελένη Τσιρογιάννη και τον κ. Παναγιώτη Αγγούμη, την Ι.Μ. Δημητριάδος για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου και τέλος την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Βόλου (ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ) η οποία με τη διάθεση του ειδικού λεωφορείου βοήθησε στην μετακίνηση των μελών του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου