ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

επίσκεψη-αντιπροσωπείας-του-συριζα-μ-308232

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, αποτελούμενη από τους βουλευτές Αλέξανδρο Μεικόπουλο και Μάκη Μπαλλή, εκπρόσωπο της Υφυπουργού Κατερίνας Παπανάτσιου και κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος με επικεφαλής τον Συντονιστή Κώστα Βογιατζή, κατά την οποία συναντήθηκαν με τον Διευθυντή κ. Γεώργιο Πολύζο.

Κατά την συνάντηση, εκφράστηκε γενικότερη ικανοποίηση από μέρους του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας αναφορικά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η οποία, όπως επισημάνθηκε, έγινε ομαλά και με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.

Παράλληλα τέθηκαν στους βουλευτές και στην αντιπροσωπεία του κόμματος χρόνια εκπαιδευτικά ζητήματα με πιο καίριο την δυσκολία που παρατηρείται στηνκάλυψη κενών θέσεων εκπαιδευτικών σε γεωγραφικά ιδιάζουσες περιοχές του Νομού Μαγνησίας, όπως είναι τα νησιά των Σποράδων και οι ορεινές περιοχές. Ενώ αναδείχτηκε και η σπουδαιότητα προβλημάτων τα οποία σχετίζονται κυρίως με τις υποδομές των σχολικών συγκροτημάτων και την αναγκαιότητα συντήρησής τους λόγω παλαιότητας κάποιων από αυτά.

Ο κ. Πολύζος κατέθεσε προτάσεις αντιμετώπισης των ζητημάτων που απασχολούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στον Νομό και από την πλευρά της η αντιπροσωπεία του κόμματος αναγνωρίζοντας την σημασία αναβάθμισης και ενίσχυσης της Εκπαίδευσης, δεσμεύτηκε να τα θέσει υπόψη της Κεντρικής Διοίκησης. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές επεσήμαναν την πρόθεση για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου