ΤΟΠΙΚΑ

Στη Θεσσαλονίκη επικεφαλής κλιμακίου ο βουλευτής Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρος

στη-θεσσαλονίκη-επικεφαλής-κλιμακίο-309543

Στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Δ.Ε.Θ. ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Μπουκώρος , πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε δημόσια έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και σε σημαντικές υποδομές του Νομού Θεσσαλονίκης.

Το κλιμάκιο εκτός από τον βουλευτή Μαγνησίας αποτελούσαν ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, ο τομεάρχης υποδομών της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης και τοπικά κομματικά στελέχη.

Η ομάδα στελεχών της Ν.Δ. επισκέφθηκε αρχικά την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στη Νέα Μηχανιώνα, όπου ενημερώθηκε από τη διοίκηση για όλα τα δεδομένα και τις προοπτικές της ναυτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Επόμενος σταθμός ήταν το αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου τα στελέχη της Ν.Δ. ενημερώθηκαν από τον Γενικό Διευθυντή της Fraport Γιάννη Βογιατζή για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας, καθώς και για το πρόβλημα που έχει ανακύψει σχετικά με την ολοκλήρωση του νέου αεροδιαδρόμου.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο αναχώρησε για τα γραφεία της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. στη Θέρμη και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Απόστολο Αντωνούδη, καθώς και με το Δ.Σ. του σωματείου Εργαζομένων.

Αμέσως μετά οι βουλευτές συμμετείχαν σε συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Θεσσαλονίκης Πάρη Μπίλλια και μέλη της διοικούσας επιτροπής. Στη συγκεκριμένη συνάντηση έλαβε μέρος και ο τομεάρχης Περιβάλλοντος της Ν.Δ. βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας, καθώς και ο βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς. Η διοίκηση του ΤΕΕ ενημέρωσε τους βουλευτές της Ν.Δ. για τα προβλήματα του κλάδου των μηχανικών, καθώς και για ζητήματα υποδομών της Βορείου Ελλάδος.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, όπου ο διευθυντής του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης Γιώργος Κωσταντινίδης ενημέρωσε τα στελέχη της Ν.Δ. για την πορεία των εργασιών, το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της βασικής γραμμής και τα ζητήματα των αρχαιολογικών ευρημάτων σε πολλούς σταθμούς του έργου.

Στα εγκαίνια της Κιβωτού του Κόσμου

Την Παρασκευή το βράδυ ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Κιβωτού του Κόσμου, στο Διμήνι. Ο βουλευτής χαρακτήρισε σπουδαία τη συγκεκριμένη δομή τονίζοντας ότι: Οφείλει η τοπική κοινωνία θερμές ευχαριστίες στον συμπολίτη βιομήχανο Κώστα Λούλη. Μάλιστα με τη νέα του δωρεά που ανακοινώθηκε σήμερα, ο Κώστας Λούλης αποδεικνύει έμπρακτα ότι διαπνέεται από τις ανθρωπιστικές αξίες της προσφοράς στο συνάνθρωπο και της αλληλεγγύης στους αδύναμους της κοινωνίας μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου