ΤΟΠΙΚΑ

Πολίτες σε ρόλο… ταχυδρόμου σε γειτονιά του Βόλου

πολίτες-σε-ρόλο-ταχυδρόμου-σε-γειτον-309780

Σε ρόλο… ταχυδρόμου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες μια ολόκληρη γειτονιά στο κέντρο του Βόλου. Ένοικος διαπίστωσε ότι μία δεσμίδα αλληλογραφίας που παραδόθηκε σε συγκεκριμένη πολυκατοικία προοριζόταν για τους ενοίκους άλλης πολυκατοικίας, ένα οικοδομικό τετράγωνο μακριά.

Ο διανομέας των ΕΛΤΑ στην Ι. Καρτάλη, αντί να παραδώσει την αλληλογραφία στον αριθμό 78-80, άφησε μια ολόκληρη δεσμίδα με λογαριασμούς ΔΕΚΟ στον αριθμό 72.

Ένοικος που έλεγχε τους λογαριασμούς αναζητώντας και τον δικό του, διαπίστωσε ότι κανένα από τα ονόματα δεν ήταν της πολυκατοικίας. Κοιτώντας πιο προσεκτικά διαπίστωσε ότι οι λογαριασμοί αφορούσαν ενοίκους γειτονικής πολυκατοικίας και ξεκίνησε ο ίδιος τη διανομή. Μάλιστα επέστησε την προσοχή στους γείτονες για ενδεχόμενα κι άλλα λάθη κατά τη διανομή.

Φαίνεται όμως ότι υπήρξαν κι άλλα προβλήματα με τη διανομή των λογαριασμών ΔΕΚΟ, καθώς ο ίδιος δεν έχει λάβει τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Επικοινώνησε με τα γραφεία της ΔΕΗ, απ’ όπου ενημερώθηκε ότι ο λογαριασμός είχε εκδοθεί στις 27 Ιουλίου και η πληρωμή του έληγε στις 20 Αυγούστου. Μέχρι σήμερα όμως ο ίδιος δεν έχει παραλάβει τον φάκελο.

«Δυστυχώς δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο λογαριασμός κατέστη ληξιπρόθεσμος και πλέον εμφανίζομαι ως οφειλέτης, χάνοντας το ευεργέτημα της έκπτωσης 15% που δίνει η ΔΕΗ στους καταναλωτές που είναι συνεπείς στην πληρωμή των λογαριασμών. Χρειάζεται ολόκληρη γραφειοκρατία για να πάρω αντίγραφο λογαριασμού προκειμένου να τον πληρώσω», λέει ο αγανακτισμένος καταναλωτής.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου