ΤΟΠΙΚΑ

Αναδιοργάνωσε το οργανόγραμμά της η Εταιρεία Ανάπτυξης Επιμελητηρίου

αναδιοργάνωσε-το-οργανόγραμμά-της-η-ε-309822

Σε ουσιαστικές τροποποιήσεις του καταστατικού της προχώρησε με στόχο τη διεύρυνση των σκοπών της και του τρόπου λειτουργίας της η Εταιρεία Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Ε.Α.Ε.Μ).

Όπως ενημερώνει, σε συνεργασία με τη Διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, με την αρωγή τόσο του νομικού συμβούλου όσο και του οικονομικού συμβούλου αναδιοργάνωσε το οργανόγραμμά της και τον τρόπο διοίκησής της, με πρωτοβουλία του προέδρου της Βασίλη Καραλή.

Απώτερος σκοπός είναι η εταιρεία να επιτύχει μία αποτελεσματική διοικητική και υπαλληλική οργάνωση, που να βαδίζει στα σύγχρονα πρότυπα λειτουργίας εταιρειών, ώστε να είναι πιο ουσιαστική, λειτουργική και αποτελεσματική απ’ ό,τι είναι σήμερα και να συμβάλει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας του Ν. Μαγνησίας, έχοντας άμεση ανταποδοτικότητα στα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Περαιτέρω, η Εταιρεία Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας, όπως ενημερώνει, προσανατολίζεται να συνάψει συνεργασία με φορείς του Ν. Μαγνησίας, όπως είναι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, η Περιφέρεια, οι δήμοι και άλλοι, με σκοπό την ανεύρεση και προσέλκυση στρατηγικών επενδυτών σε συνεργασία και με επιχειρήσεις του νομού καθώς και τη σχεδίαση και εφαρμογή προγραμμάτων ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και του εμπορίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Ε.Μ. και ο πρόεδρός της κ. Καραλής αποσκοπούν η εταιρεία να καταστεί σύγχρονη τόσο λειτουργικά, διοικητικά και οργανωτικά, όσο και στους σκοπούς της, συμβάλλοντας στην τόνωση της επιχειρηματικότητας και του εμπορίου.

Οι σημαντικές αυτές αλλαγές, επισημαίνουν, έλαβαν έγκριση από τo Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Μ., ενώ αναμένεται να επικυρωθούν το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ώστε στη συνέχεια να προωθηθούν προς έγκριση στη Γενική Συνέλευση των εταίρων της Ε.Α.Ε.Μ. Θα παρουσιαστούν στο κοινό, όπως και οι προτάσεις για την επιχειρηματικότητα και τη βελτίωση της τοπικής οικονομίας το επόμενο διάστημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου