ΤΟΠΙΚΑ

MAGNΑthlon 2017 στον Βόλο

magnαthlon-2017-στον-βόλο-311161

Το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου στην πόλη του Βόλου, θα πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος και κολύμβησης MAGNAthlon 2017. Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση της εταιρείας ΕΨΑ, της «The Extra Mile» και του Ε.Ο.Σ ΒΟΛΟΥ, ενώ υποστηρίζεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου.

Ο αγώνας φέτος θα στηρίξει τους σκοπούς της Κιβωτού του Κόσμου, η οποία είναι ένας νέος μη κερδοσκοπικός οργανισμός στην περιοχή του Βόλου, καθώς άνοιξε τις πύλες της τον Νοέμβριο του 2016, αλλά με μεγάλη και πολυετή προσφορά πανελλαδικά.

Ο αγώνας που τελεί υπό την αιγίδα των τοπικών αρχών, θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο περίπου στις 10:00 το πρωί με το άθλημα της κολύμβησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Αλυκών.

Αγώνες τρεξίματος θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Κυριακή στην παραλία του Βόλου, από τις 10:00 το πρωί με 12:00 το μεσημέρι, όπου θα γίνει και η απονομή. Ο αγώνας δρόμου 1.000 μέτρων έχει ανοιχτή συμμετοχή με ελάχιστη οικονομική συμβολή, που θα ενισχύσει τις δράσεις της Κιβωτού του Κόσμου.

Μετά το τέλος της απονομής, ο μοναδικός Πάνος Μουζουράκης θα συντροφεύσει με τα τραγούδια του τους συμμετέχοντες σε μία συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.

Τα μέλη της Κιβωτού του Κόσμου, όπως ανακοινώθηκε θα δώσουν το παρών στον φιλανθρωπικό αγώνα MAGNΑthlon, καλώντας μέλη και φίλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση που αποτελεί γιορτή του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της προσφοράς στην πόλη μας.

Σημειώνεται επίσης πως σήμερα Σάββατο στις 20:00, στον πολυχώρο Ergon Showground του συγκρότηματος Τσαλαπάτα, θα πραγματοποιηθούν προβολές δύο ταινιών εθελοντισμού και θα ακολουθήσουν ομιλίες των πρωταγωνιστών τους. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η αφύπνιση του κόσμου σε θέματα εθελοντισμού και η συγκέντρωση χρημάτων για την ανέγερση του νέου πάρκου της Κιβωτού του Κόσμου. Ομιλητές θα είναι οι Μαρία Σαρίδου, Πάτερ Αντώνιος, Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης και Νικόλαος Μαγγίτσης. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει πάρτι με DJ set.

Στο κάλεσμά τους, οι διοργανωτές του φιλανθρωπικού αγώνα προτρέπουν: «Ας στηρίξουμε τον αγώνα με τη συμμετοχή μας, τη δράση και την παρουσία μας. Ας τρέξουμε για την Κιβωτό του Κόσμου στην παραλία του Βόλου».

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στη σελίδα του αγώνα www.magnathlon.com ή στη σελίδα Facebook του αγώνα στο www.facebook.com/magnathlon

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου