ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περίληψη διακήρυξης

περίληψη-διακήρυξης-312917

Βόλος, 0 7 Σ Ε Π. 2 0 1 7

Αρ. Πρωτ.: 1 5 5 9 4

Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

& ΝΕΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Πληροφορίες: Χρ. Φαφούτης

Τηλέφωνο: 2421075140

Fax: 2421075135

e-mail: [email protected]

web site: www.deyamv.gr

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ MΕΛΕΤΗΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Ν.4412/2016

ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ

Επωνυμία, διευθύνσεις, και σημείο(-α) επαφής:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ, Κωνσταντά 141, Τ.Κ.: 38221, Fax: 2421075135, E-mail: [email protected], Πληροφορίες: κ. Χρ. Φαφούτης (2421075140) – Ελ. Θεοφανίδου (2421075103).

ΤΜΗΜΑ II: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Περιγραφή:

Ο τίτλος της σύμβασης είναι «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ ‘ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ» και ο τόπος της παροχής ο Δήμος Βόλου.

1. Σύντομη περιγραφή της σύμβασης:

Η Σύμβαση του Τεχνικού Συμβούλου για την Υποστήριξη του Φορέα στην επίβλεψη και υλοποίηση του έργου: «Εκσυγχρονισμός του Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης του Πολεοδομικού Συγκροτήματος των Ενοτήτων Βόλου και Ν. Ιωνίας για την Εξασφάλιση Επαρκούς Πόσιμου Νερού» θα αφορά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες του Τεχνικού Συμβούλου για την υλοποίηση του έργου σύμφωνα με τους όρους της Σύμβασης του Αναδόχου του έργου, την εγκεκριμένη μελέτη και τις τεχνικές προδιαγραφές αυτής, την ισχύουσα νομοθεσία και τους κανόνες της τέχνης.

Οι εργασίες του Τ.Σ. περιλαμβάνουν:

  • εργασίες κατά τη φάση κατασκευής και δοκιμών του έργου
  • εργασίες ολοκλήρωσης του Υποέργου και των υποχρεώσεων του Δικαιούχου της Πράξης προς το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

2. Προεκτιμώμενη Αμοιβή:

α) Συνολική: 772.867,35 € χωρίς ΦΠΑ

β) Ανά Κατηγορία Μελέτης:

  • 485.230,05€ για μελέτες κατηγορίας 13 (Υδραυλικές μελέτες)
  • 287.637,30€ για μελέτες κατηγορίας 9 (Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες)

Συνολική διάρκεια της Σύμβασης: 38 μήνες

Καθαρός χρόνος: 37 μήνες

ΤΜΗΜΑ ΙΙΙ

Α: Νομικές, Οικονομικές και Τεχνικές πληροφορίες:

1. Απαιτούμενες Εγγυήσεις

Εγγύηση συμμετοχής :

Η εγγύηση συμμετοχής στη διαδικασία του διαγωνισμού ανέρχεται σε 15.458,00 € (αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης).

Εγγύηση καλής εκτέλεσης :

Η εγγύηση καλής εκτέλεσης που θα καταθέσει ο ανάδοχος για την υπογραφή της σύμβασης ανέρχεται σε 5% επί της αξίας της σύμβασης.

2. Κύριοι όροι χρηματοδότησης και πληρωμής.

Η σύμβαση χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΜΒ.

Η καταβολή της αμοιβής θα γίνει τμηματικά κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 187 του Ν.4412/2016.

3. Αν η σύμβαση ανατεθεί σε σύμπραξη ή κοινοπραξία, δεν είναι υποχρεωτικό να λάβει συγκεκριμένη νομική μορφή. Δικαιούνται να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην εκπόνηση μελετών σύμφωνα με το Ν.4412/2016.

4. Δεν τίθενται άλλοι ειδικοί όροι στους οποίους υπόκειται η εκτέλεση της σύμβασης. Η εκτέλεση της σύμβασης υπόκειται στις διατάξεις του Ν. 4412/2016 “Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ”

Β. Δικαιούμενοι Συμμετοχής, Κριτήρια Ποιοτικής Επιλογής:

1. Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η «πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά» βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, σύμφωνα με το άρθρο 21 της Αναλυτικής προκήρυξης. Η σύμβαση ανατίθεται σε προσφέροντα ο οποίος δεν αποκλείεται από τη συμμετοχή βάσει του άρθρου 18 και πληροί τα κριτήρια επιλογής του άρθρου 19.

Ειδικότερα οι απαιτήσεις: α) για την ειδική τεχνική και επαγγελματική ικανότητα των διαγωνιζομένων αναφέρονται στο άρθρο 19.3, ενώ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη αυτής αναφέρονται στο άρθρο 22.2.3 και β) για την οικονομική και χρηματοδοτική ικανότητα των διαγωνιζομένων αναφέρονται στο άρθρο 19.2, ενώ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη αυτής αναφέρονται στο άρθρο 22.2.2

2. Στο διαγωνισμό καλούνται φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην εκπόνηση μελετών στις ακόλουθες κατηγορίες και τάξεις:

– στην κατηγορία μελέτης 13, πτυχία τάξεων Δ ή Ε

– στην κατηγορία μελέτης 9, πτυχία τάξεων Ε

και που είναι εγκατεστημένα σε:

α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

3. Οικονομικός φορέας συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ένωσης.

4. Οι ενώσεις οικονομικών φορέων συμμετέχουν υπό τους όρους των παρ. 2, 3 και 4 του άρθρου 19 και των σημείων γ) και δ) της παρ. 1 του άρθρου 77 του ν. 4412/2016. Δεν απαιτείται από τις εν λόγω ενώσεις να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς. Η ένωση των φυσικών ή νομικών προσώπων μπορεί να αφορά στην ίδια ή σε διαφορετικές κατηγορίες μελετών.

ΤΜΗΜΑ IV

Α. Διαδικασία:

Ο διαγωνισμός θα ανατεθεί με ανοικτή διαδικασία και κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάση βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής, με συμπλήρωση από τους συμμετέχοντες εντύπου οικονομικής προσφοράς με προσφερόμενη τιμή ανά κατηγορία υπηρεσιών και τη συνολική τιμή για την εκτέλεση της σύμβασης (παρ. 4, άρθρο 95 του Ν. 4412/2016) και αξιολόγηση της Τεχνικής και Οικονομικής Προσφοράς των προσφερόντων σύμφωνα με το άρθρο 86 του Ν. 4412/2016 και τους όρους της Διακήρυξης.

Β. Όροι για την παραλαβή των τευχών του διαγωνισμού:

1.Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης από τις 8-9-2017 στην ιστοσελίδα http://www.deyamv.gr/ (Δημόσιοι Διαγωνισμοί – Προκηρύξεις).

2. Προθεσμία υποβολής προσφορών είναι η 18-10-2017, και ώρα 10:00, κατά την οποία θα ανοιχτούν οι προσφορές σε δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Διαγωνισμού. Τα έντυπα των προσφορών πρέπει να είναι συνταγμένα στην ελληνική γλώσσα.

3. Απαιτούμενος χρόνος ισχύος προσφορών τουλάχιστον 9 μήνες.

ΤΜΗΜΑ V: ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προδικαστικές Προσφυγές – Προσωρινή Δικαστική Προστασία

Κάθε ενδιαφερόμενος, ο οποίος έχει ή είχε συμφέρον να του ανατεθεί η συγκεκριμένη σύμβαση και υποστεί ή ενδέχεται να υποστεί ζημιά από παράνομη κατά την κρίση του πράξη, συμπεριλαμβανομένης της διακήρυξης και των λοιπών εγγράφων της σύμβασης, ή παράλειψη της αναθέτουσας αρχής, δικαιούται προσωρινής δικαστικής προστασίας σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3886/2010 σύμφωνα με το αρθρ. 6 της Αναλυτικής Προκήρυξης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Περίληψη που περιέχει τις πληροφορίες της παρούσας απεστάλη ήδη στην Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων της Ε.Ε. στις 08-09-2017

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΚΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου