Συγκέντρωση στα Δικαστήρια κατά των πλειστηριασμών

Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-13, 10:24:18
(φωτό αρχείου)
Συγκέντρωση στα Δικαστήρια κατά των πλειστηριασμών

«Η εντυπωσιακή παρουσία συμπολιτών στα δικαστήρια του Βόλου, που είχε ως αποτέλεσμα την ματαίωση προγραμματισμένων πλειστηριασμών, την περασμένη Τετάρτη 6/9/2017, αποτελεί ένα αξιόπιστο «δείγμα γραφής» αναφορικά με τις διαθέσεις του κινήματος που αντιμάχεται δυναμικά και αποφασιστικά την προσπάθεια υφαρπαγής της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κίνηση «Πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στις κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και εξώσεις» και προσκαλεί τους πολίτες του Βόλου να συμμετέχουν κάθε Τετάρτη 3.30΄ - 5.00΄ μ.μ. στην προσπάθεια αποτροπής πλειστηριασμών, στα δικαστήρια του Βόλου.

Σχετικά με το θέμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, η Κίνηση επισημαίνει τα ακόλουθα: «Πρόκειται για ένα σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων με ποινικές προεκτάσεις και αποσκοπεί στη νομιμοποίηση μιας εντελώς αντισυνταγματικής και ληστρικής διαδικασίας εις βάρος των πολιτών. Η εσπευσμένη και… εν μέσω νυκτός θεσμοθέτηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, δεν πρόκειται να μας πτοήσει. Όσοι νομίζουν ότι μ’ αυτόν τον –καθ’ όλα… «μαφιόζικης» εμπνεύσεως και νοοτροπίας- τρόπο θα υποστείλουν ή θα υπερκεράσουν το συνεχώς διογκούμενο -ποσοτικά και ποιοτικά- κίνημα κατά των πλειστηριασμών… πλανώνται πλάνην οικτράν!».

Δράση σε κεντρικό σημείο του Βόλου

Στο μεταξύ, την περασμένη Πέμπτη 7/9/2017 το απόγευμα, μέλη της κίνησης «Πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στις κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και εξώσεις», σε κεντρικό σημείο της πόλης, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια σε διερχόμενους πολίτες και συζήτησαν μαζί τους, ενθαρρύνοντάς τους να συμμετέχουν κάθε Τετάρτη στην προσπάθεια αποτροπής των πλειστηριασμών στα δικαστήρια του Βόλου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=