ΤΟΠΙΚΑ

Πλήγμα το κλείσιμο της μοναδικής τράπεζας στη Ν. Αγχίαλο

πλήγμα-το-κλείσιμο-της-μοναδικής-τράπ-315290

Πλήγμα στην οικονομική δραστηριότητα στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου διαβλέπει ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Δήμητρα», Γιάννης Κίτσιος, σε περίπτωση που κλείσει το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα στη Ν. Αγχίαλο.

Σύμφωνα με τον κ. Κίτσιο, «το κατάστημα αυτό συνεχίζει τη διαχρονική παρουσία στην πόλη μας της Αγροτικής Τράπεζας και εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο τους αγρότες και τους καταστηματάρχες της περιοχής μας. Είναι γεγονός ότι στην εποχή των ηλεκτρονικών συναλλαγών οι περισσότερες από αυτές γίνονται μέσω υπολογιστή. Από την άλλη όμως, οι πιο μεγάλοι σε ηλικία συμπολίτες μας είναι επίσης γεγονός πως θα αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα με τις τραπεζικές τους συναλλαγές, αναγκαζόμενοι να μεταβαίνουν στον Αλμυρό ή στον Βόλο. Εκφράζουμε την ελπίδα πως δεν θα προχωρήσει μια τέτοια απόφαση, που θα βλάψει σίγουρα τις οικονομικές δραστηριότητες της Νέας Αγχιάλου».

Σημειώνεται ότι το θέμα είχε αναδείξει ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ., Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος μάλιστα είχε καταθέσει σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου