ΤΟΠΙΚΑ

Τίμησαν την πρώτη των πρώτων στις πανελλαδικές στη Μαγνησία

τίμησαν-την-πρώτη-των-πρώτων-στις-πανε-315640

Μία παλιά της μαθήτρια, που αποτελεί πρότυπο και πηγή έμπνευσης για τους σημερινούς μαθητές, τίμησε χθες η οικογένεια του 30ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου.

Στον χθεσινό επίσημο αγιασμό για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, που έγινε στο σχολικό συγκρότημα των 16ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Βόλου, ο διευθυντής του 30ου Πασχάλης Δήμου, φώναξε στο βήμα μια παλιά μαθήτρια του σχολείου.

Πρόκειται για τη Βασιλική Οικονόμου, την πρώτη των πρώτων στις πανελλαδικές στη Μαγνησίας, που εισήχθη τρίτη στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης, και σήμερα ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη νέα της πορεία ως φοιτήτρια.

Ο κ. Δήμου, προσφωνώντας τη Βασιλική Οικονόμου, της ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, ενώ εξέφρασε την ευχή να αποτελέσει πρότυπο για τους σημερινούς μαθητές του σχολείου και της απένειμε τιμητικό δίπλωμα.

«Νιώθω πολύ υπερήφανη. Από αυτό το σχολείο ξεκίνησα ως μαθήτρια. Και όπως κάθε αρχή, ήταν μια σημαντική έναρξη, που σηματοδότησε την περαιτέρω μαθητική μου πορεία. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους από καρδιάς και να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά να έχουν καλή σχολική χρονιά», δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η Βασιλική Οικονόμου.

Στέλνοντας δε μήνυμα στους μαθητές, τους προέτρεψε να προσπαθούν ειλικρινά και να βάζουν υψηλούς στόχους. «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που προσπαθούν», είπε η Βασιλική Οικονόμου.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου