ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βόλος στήριξε το Χαμόγελο του Παιδιού

ο-βόλος-στήριξε-το-χαμόγελο-του-παιδιο-320919

Δεκάδες Βολιώτες στήριξαν με τις αγορές τους το Χαμόγελο του Παιδιού. Για τρεις ημέρες, έως και χθες, στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου υπήρχε bazaar με σχολικά είδη, τα οποία πωλούνταν σε συμβολικές τιμές.

Τετράδια, φακέλους, μολύβια, μολυβοθήκες αγόρασαν οι Βολιώτες ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς στηρίζοντας τον Οργανισμό, για να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη. Στον Βόλο, το Χαμόγελο του Παιδιού στηρίζει δεκάδες οικογένειες. «Ο Βόλος, μας αγαπά, μας στηρίζει και το δείχνει έμπρακτα. Αγκάλιασε το περίπτερο και πολλοί έκαναν τις αγορές τους ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς», ανέφερε η υπεύθυνη του περιπτέρου που στήθηκε στον Βόλο, Μαρία-Νίκη Δεμίρη.

Αυτές τις ημέρες, στη Λάρισα συγκεντρώνονται σχολικά είδη για να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών της Θεσσαλίας, και να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και χαμόγελα.

Η συγκέντρωση θα γίνεται μέχρι και την ερχόμενη εβδομάδα, στη συνέχεια θα γίνει διαλογή και τα σχολικά είδη θα μοιραστούν σε μαθητές της Θεσσαλίας, σε οικογένειες που στηρίζει ο Οργανισμός. Πέρυσι, το Χαμόγελο του Παιδιού κάλυψε τις ανάγκες 3.695 μαθητών, εξασφαλίζοντάς τους τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται είναι: σχολικές τσάντες δημοτικού – γυμνασίου – λυκείου, τετράδια 3-4 θεμάτων, τετράδια (μπλε και χρωματιστά), σχολικοί άτλαντες (γεωγραφικοί και πολιτικοί), τέμπερες – κηρομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες, μαρκαδόροι – ξυλομπογιές, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, διορθωτικά, πινέλα, κασετίνες, ντοσιέ (μεγάλα – μικρά) και ανταλλακτικά φύλλα, φάκελοι με λάστιχο, χαρτί Α4, διαφάνειες, κόλλες (στικ και υγρές) πλαστελίνες, διάφανο αυτοκόλλητο για την προστασία βιβλίων, ψαλιδάκια, γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λπ.).

Η συγκέντρωση σχολικών ειδών πραγματοποιείται στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του οργανισμού (Διεύθυνση: Αγιάς 97, T.K 41221, Λάρισα), Τηλ: 2410 560900, 2410 555422 – E-mail: [email protected]

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου