ΤΟΠΙΚΑ

Εκλογοαπογιστική συνέλευση του «Ιππόκαμπου»

εκλογοαπογιστική-συνέλευση-του-ιππ-324045

Τη γενική εκλογοαπολογιστική του συνέλευση πραγματοποιεί το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων «Ιππόκαμπος», την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 11:30 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού – κάτω Αίθουσα (Κ. Καρτάλη 152 Βόλος).

Στη διάρκεια της συνέλευσης θα γίνει παρουσίαση της έκθεσης ελέγχου της ελεγκτικής επιτροπής για τη διετία 2015-2017, λογοδοσία του διοικητικού συμβουλίου, οικονομικός απολογισμός και έγκριση του προϋπολογισμού για το 2018, ενώ θα γίνει εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιότητας είναι η 11η Σεπτεμβρίου, στις 20:00, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν παράβολο υποψηφιότητας 5,00€.

Στη συνέλευση έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος τα ταμειακώς ενημερωμένα τακτικά μέλη, ακόμη και αν τακτοποιηθούν οικονομικά προ των εργασιών της συνέλευσης.

Αν δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, η συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου