ΤΟΠΙΚΑ

Διπλή διάρρηξη σε τσιπουράδικα στο κέντρο του Βόλου

διπλή-διάρρηξη-σε-τσιπουράδικα-στο-κ-337783

Διπλή διάρρηξη σε τσιπουράδικα χθες τα ξημερώματα στο κέντρο του Βόλου. Θρασύτατοι ληστές μπήκαν μέσα αναζητώντας χρήματα, φαίνεται όμως ότι έφυγαν με άδεια χέρια…

Στο στενό Σέφελ ήταν το πρώτο χτύπημα. Αγνωστοι δράστες μπήκαν στο εσωτερικό του τσιπουράδικου, σπάζοντας την τζαμαρία. Φαίνεται ότι είχαν περισσό θράσος. Δεν πτοήθηκαν ούτε από το φως που άναψε με την παρουσία τους, λειτουργούσε σύστημα με φωτοκύτταρο, ούτε από την ύπαρξη κάμερας.

Ο ιδιοκτήτης του τσιπουράδικου, όταν στις 9 χθες το πρωί, πήγε να ανοίξει το μαγαζί του, είδε έξω από αυτό, αστυνομικούς. Το Σάββατο το απόγευμα είχε τελειώσει τη δουλειά του (δεν ανοίγει βράδια) και είχε φύγει για το σπίτι του.

Οι δράστες μπήκαν μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν υπήρχε τίποτα στο ταμείο και έφυγαν παίρνοντας ένα φορητό υπολογιστή.

«Ευτυχώς δεν αφήνω ποτέ χρήματα στο ταμείο», σχολίασε ο ιδιοκτήτης μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. «Δυστυχώς πήραν τον υπολογιστή, ο οποίος περιείχε λίστα με τραγούδια που έβαζα στο μαγαζί, οικογενειακές φωτογραφίες και φωτογραφίες του μαγαζιού αλλά και προσωπικά στοιχεία», είπε ο ίδιος.

Φεύγοντας από το τσιπουράδικο, οι δράστες, ξαναδοκίμασαν την τύχη τους… Χτύπησαν και σε δεύτερο τσιπουράδικο σε κοντινή απόσταση και πάλι όμως δεν βρήκαν τίποτα και τράπηκαν σε φυγή. Περίοικοι που άκουσαν τις τζαμαρίες να σπάνε, ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία αναζητεί τον δράστη ή τους δράστες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου