ΤΟΠΙΚΑ

Φωτογραφίζουν την ανεργία

φωτογραφίζουν-την-ανεργία-342556

Πανελλήνιο φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Φωτογραφίζοντας την ανεργία» διοργανώνει η Ομοσπονδία υπαλλήλων ΟΑΕΔ και η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (ΕΦΕ) με στόχο την ανάδειξη του ζητήματος της ανεργίας, προκειμένου να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπισή της.

Οι 50 πρώτες φωτογραφίες στη σειρά κατάταξης της κριτικής επιτροπής, θα συμπεριληφθούν στην έκθεση που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο στον εκθεσιακό χώρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας. Επίσης θα εκδοθεί ψηφιακός και έντυπος κατάλογος.

Το βραβείο του πρώτου νικητή συνοδεύεται με το ποσό των 700 ευρώ, το βραβείο του δεύτερου νικητή με 500 ευρώ, το βραβείο του τρίτου νικητή με 300 ευρώ. Το βραβείο του πρώτου του δεύτερου και του τρίτου επαίνου από 100 ευρώ.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 3 Δεκεμβρίου και η απονομή των βραβείων θα γίνει την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης με τις καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού στις 16 Δεκεμβρίου. Η ενημέρωση των συμμετεχόντων θα γίνεται από τις αναρτήσεις του site της ΕΦΕ, της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΦΕ στο Facebook και των σελίδων της Ομοσπονδίας υπαλλήλων του ΟΑΕΔ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης φωτογραφίας θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις με θέμα την ανεργία, και θα εκτεθούν έργα υπαλλήλων του ΟΑΕΔ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου