ΤΟΠΙΚΑ

Βροχή παραβάσεων του ΚΟΚ και συλλήψεις σε ελέγχους «σκούπα»

βροχή-παραβάσεων-του-κοκ-και-συλλήψει-347995

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι και στους τέσσερις Θεσσαλικούς νομούς πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο το βράδυ, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά 19 άτομα. Οι έλεγχοι έγιναν στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των αστυνομικών δράσεων ελέγχθηκαν 795 άτομα και προσήχθησαν 28. Παράλληλα, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 521 οχήματα, 159 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ συνολικά βεβαιώθηκαν 198 παραβάσεις.

Στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, στις αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες (19.08.2017) από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ, συμμετείχε ο απαιτούμενος αριθμός αστυνομικών από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Από τις 198 παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, 8 ήταν παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, μία παράβαση για κλοπή, μία παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, τρεις παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, δύο παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και 183 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επίσης, κατασχέθηκαν 13.171 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού και μικροποσότητες ναρκωτικών δισκίων.

Παρόμοιες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν σε όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου