ΤΟΠΙΚΑ

51χρονος νταής απειλούσε θαμώνες με μαχαίρι και όπλο σε ταβέρνα

51χρονος-νταής-απειλούσε-θαμώνες-με-μαχ-348610

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχτηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε ταβέρνα στην Πάλτση. 51χρονος για άγνωστο λόγο και χωρίς καμία αφορμή, άρχισε ξαφνικά να εξυβρίζει τους πελάτες και να απειλεί τους υπόλοιπους θαμώνες με ένα μαχαίρι.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Αποχωρώντας από το μαγαζί άρχισε να πυροβολεί. Λίγο αργότερα συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγεί στη Δικαιοσύνη με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για πρωτόγνωρο για την περιοχή συμβάν. Σύμφωνα πληροφορίες ο 51χρονος είναι Αθηναίος ο οποίος επισκέπτεται την περιοχή του Νοτίου Πηλίου για διακοπές.

Στη συγκεκριμένη ταβέρνα εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως πελάτης. Ενώ κυλούσαν όλα ήρεμα ο 51χρονος άρχισε αναίτια να εξυβρίζει και να απειλεί τους θαμώνες με ένα μαχαίρι, το οποίο άρπαξε από πάγκο του καταστήματος.

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που βρίσκονταν στην ταβέρνα ως πελάτης, παρενέβη με ήρεμο τρόπο για να τον συνετίσει, όμως ο 51χρονος «νταής» έστρεψε το μαχαίρι εναντίον του και τον τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι. Ο 51χρονος απτόητος τον απείλησε με ένα όπλο που είχε στην κατοχή του. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, πυροβολώντας στον αέρα και ενώ στην ταβέρνα επικρατούσε πανικός.

Ειδοποιήθηκε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών, το οποίο σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Μαγνησίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και αναζητήσεις, ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην περιοχή και συνελήφθη, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο πιστόλι, με γεμιστήρα που περιείχε φυσίγγιο, κάλυκας, μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης και 12 ναρκωτικά δισκία.

Σε βάρος του 51χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, απλή σωματική βλάβη και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.

Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και αναμένεται σήμερα να δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου