ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση στον Πλατανιά

εκδήλωση-στον-πλατανιά-350449

Πλατανιώτικη βραδιά με τον Θεόδωρο Κουτσοβαγγέλη και την ομάδα «Εύλαλος Αργώ» πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 19 Αυγούστου στις 9.30μ.μ. στον Πλατανιά νοτίου Πηλίου με πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι φίλοι του Πλατανιά».

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Θεόδωρος Κουτσοβαγγέλης (τραγούδι, μπουζούκι), Ελένη Αβρανιώτη (τραγούδι, βιολί), Φανή Μπαρμπή (τραγούδι, κρουστά), Κώστας Ζάρπας (πιάνο, πλήκτρα), Νάνσυ Χατζή (μπάσο). Χορηγός είναι η «Εύλαλος Αργώ».

Η δημιουργία της νεοσύστατης κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης συλλογικής και κοινωνικής ωφέλειας «Εύλαλος Αργώ» έχει ως στόχο, σύμφωνα με το καταστατικό: Την παραγωγή, προώθηση ή διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς κάθε τόπου και ειδικότερα τη διατήρηση και προώθηση της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και του χορού. Την παραγωγή και προώθηση της ανεξάρτητης πολιτισμικής δημιουργίας, και ειδικότερα την παραγωγή και προώθηση του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού στους τομείς της μουσικής, της λογοτεχνίας, του θεάτρου και του χορού.

Οι σκοποί της εταιρείας επιτυγχάνονται κυρίως με την έκδοση και προώθηση βιβλίων και πολυμέσων και την προβολή και διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου