ΤΟΠΙΚΑ

Καιρός για βουτιές το Σαββατοκύριακο

καιρός-για-βουτιές-το-σαββατοκύριακο-351522

Ιδανικός για αποδράσεις και βουτιές στις γύρω ακτές θα είναι ο καιρός στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης».

Συγκεκριμένα, σήμερα, Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αίθριος στη Μαγνησία. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς, και στον Βόλο από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς, και στον Βόλο από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μεθαύριο Κυριακή ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς, και στον Βόλο από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Παροδική αλλαγή αναμένεται τη Δευτέρα, καθώς θα σημειωθούν παροδικές συννεφιές, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς στην ευρύτερη περιοχή, και στον Βόλο ειδικότερα από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι ενδείξεις των επόμενων ημερών για την ευρύτερη Θεσσαλία προβλέπουν καιρό σχεδόν αίθριο, με λίγες τοπικές συννεφιές την ερχόμενη Τρίτη, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, και η θερμοκρασία, που θα παραμείνει αμετάβλητη, θα κυμανθεί από 28 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη, αντίστοιχα, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος στην περιοχή της Θεσσαλίας, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ίδιου μετεωρολογικού σταθμού, με τους ανέμους να διατηρούνται βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, και τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο να φτάνει τους 30 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου