ΤΟΠΙΚΑ

Αίσια κατάληξη σε έρευνες για τον εντοπισμό 50χρονου στο Πήλιο

αίσια-κατάληξη-σε-έρευνες-για-τον-εντο-352331

Πενηντάχρονος επισκέφτηκε την κόρη του και το γαμπρό του στη Μηλίνα για να περάσουν τον Δεκαπενταύγουστο μαζί, και μετά από έξοδό του από το σπίτι τους δεν γύρισε πίσω και εξαφανίστηκε, επειδή είχε χαθεί.

Ευτυχώς, αίσια κατάληξη είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου χθες για τον εντοπισμό 50χρονου κατοίκου Λιβαδειάς, ο οποίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής επί 48 ώρες.

Ο άνδρας εντοπίστηκε καλά στην υγεία του σε ερημική παραλία της Μηλίνας να είναι μόνος. Ήταν ωστόσο εμφανώς ταλαιπωρημένος.

Όλο αυτό το διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σε δασική έκταση, καθώς χάθηκε κατά την περιπλάνησή του στο βουνό, ενώ στην πορεία εξαντλημένος όπως ήταν, αναζήτησε και τελικά βρήκε καταφύγιο σε ερημική παραλία.

Η δήλωση εξαφάνισης του 50χρονου έγινε χθες πρωινές ώρες και άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου άρχισαν να αναζητούν τον άνδρα.

Καθώς είχε να δώσει μέρες σημεία ζωής, υπήρχαν φόβοι ότι κάτι κακό μπορούσε να του είχε συμβεί. Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφεραν και βρήκαν τον 50χρονο.

Οι κακοί φόβοι ευτυχώς διαψεύστηκαν. Η οικογένεια του 50χρονου που τον αναζητούσε ειδοποιήθηκε άμεσα, και χθες γύρω στις 7 το απόγευμα ξαναβρήκε τον άνθρωπό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος φαινόταν ταλαιπωρημένος και σωματικά και ψυχολογικά από την περιπέτειά του.

Τις τελευταίες δύο μέρες περιπλανούνταν στο δάσος και δεν είχε σιτισθεί. Ήταν όμως καλά και δεν απαιτήθηκε νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου