ΤΟΠΙΚΑ

Αιφνίδιος θάνατος 46χρονου αστυνομικού

αιφνίδιος-θάνατος-46χρονου-αστυνομικο-355924

Θρήνος και οδύνη για την απώλεια του Χρήστου Γκόλια που προδόθηκε από την καρδιά του

Σοκ και οδύνη στην τοπική κοινωνία για τον αιφνίδιο, πρόωρο και άδικο χαμό 46χρονου Βολιώτη αστυνομικού. Η «οικογένεια» της Ελληνικής Αστυνομίας θρηνεί για τον Χρήστο Γκόλια, μάχιμο αρχιφύλακα, που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και άφησε την τελευταία του πνοή προδομένος από την καρδιά του. Η οικογένειά του τυλίχτηκε στο πένθος ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Ο άτυχος άνδρας, μετά το οικογενειακό μεσημεριανό τραπέζι αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω ζέστης. Ο 46χρονος, μπροστά στα μάτια των γονιών του σωριάστηκε στο πάτωμα, ενώ πήγαινε στο δωμάτιό του για να ξεκουραστεί. Ακολούθησαν ανείπωτες στιγμές πανικού και αγωνίας μέσα στο σπίτι του στην οδό Μαιάνδρου. Η μητέρα του κάλεσε αμέσως σε βοήθεια το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως, οι προσπάθειες του πληρώματος του ασθενοφόρου για να τον συνεφέρουν αλλά και των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου απέβησαν άκαρπες.

Ο 46χρονος είχε εκπνεύσει όταν μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. Η είδηση του θανάτου του μεταδόθηκε γρήγορα από στόμα σε στόμα, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη.

Ο άτυχος αστυνομικός λίγο πριν από το οικογενειακό τραπέζι ήταν με συναδέλφους του και έπινε καφέ. Φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική κατάληξη. Στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου από προχθές επικρατεί κλίμα πένθους, ενώ όλοι οι συνάδελφοί του είναι συγκλονισμένοι.

Ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Ιωάννης Τόλιας και ο Α’ αστυνομικός υποδιευθυντής Βασίλης Μαρκογιαννάκης, μόλις ενημερώθηκαν για το θλιβερό συμβάν έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό της οικογένειάς του για να συμπαρασταθούν στο βαρύ πένθος.

Ο 46χρονος ήταν πολύ αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του. Μάχιμος αστυνομικός, πάντοτε πρόθυμος να παράσχει τις υπηρεσίες του.

Ήταν γιος αστυνομικού, ενώ αστυνομικός είναι και ο αδερφός του Δημήτρης Γκόλιας, πρώην παράγοντας της Νίκης Βόλου.

Διέμενε στη Νέα Ιωνία, ενώ είλκε την καταγωγή του από τα Τρίκαλα.

Στον Βόλο και τη Νέα Ιωνία ήταν πάρα πολύ γνωστός. Ως αστυνομικός πολύ συχνά επιλεγόταν από την ΕΛΑΣ για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας στους αγώνες της Νίκης και του Ολυμπιακού.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου του διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή, η οποία διενεργήθηκε χθες, και σύμφωνα με πληροφορίες απέδωσε το θάνατό του σε ανακοπή καρδιάς.

Ο 46χρονος αστυνομικός κηδεύτηκε χθες Τετάρτη στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας. Στην εξόδιο ακολουθία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. Τραγικές φιγούρες ανάμεσα στο πλήθος κόσμου, τα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία δεν μπορούν να πιστέψουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν τον άνθρωπό τους, και μάλιστα τόσο απροσδόκητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου