ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζει αύριο ο Αγιος Απόστολος ο Νέος

πανηγυρίζει-αύριο-ο-αγιος-απόστολος-ο-356073

Λατρευτικές εκδηλώσεις με επίκεντρο τον Αγιο Λαυρέντιο

Την μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρος Αποστόλου του Νέου, τιμά η Τοπική Εκκλησία αύριο Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Επίκεντρο του εορτασμού θα είναι ο ομώνυμος Προσκυνηματικός Ναός στην γενέτειρα του Αγίου, τον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, όπου σήμερα παραμονή της εορτής, στις 7.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Πανηγυρίζουν, επίσης: ο Ιερός Ναός Αγίου Αποστόλου του Νέου Βόλου και ο Ιερός Ναός Αγίου Αποστόλου του Νέου Κριθαριάς.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου του Νέου Βόλου σήμερα παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου του Νέου Κριθαριάς σήμερα παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Γεωργίου Κωστόπουλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Αποστόλου Ντόκου, ο οποίος θα μιλήσει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου