ΤΟΠΙΚΑ

Δεν έστειλαν το μητρώο ανθρώπινου δυναμικού

δεν-έστειλαν-το-μητρώο-ανθρώπινου-δυν-356666

Δεκαοκτώ αυτοδιοικητικοί φορείς στη Μαγνησία και 1.142 πανελλαδικά δεν έχουν αποστείλει στοιχεία ή δεν έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες διορθώσεις στην εφαρμογή του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου, με το υπουργείο Εσωτερικών να ζητά με εγκύκλιο την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Πρόκειται για την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, τους Δήμους Αλοννήσου, Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Ρήγα Φεραίου, Σκιάθου, την Αναπτυξιακή Βόλου (ΑΝΕΒΟ), τη ΔΕΥΑΜΒ, τις ΔΕΥΑ Αλμυρού, Σκιάθου και Σκοπέλου, την Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου, την Εταιρία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) Θεσσαλίας, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αλμυρού, το ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ, το Δημοτικό Πρόσωπο Ρ. Φεραίου, τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ και τον Σύνδεσμο Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας.

Το Μητρώο ανθρώπινου δυναμικού των Φορέων περιλαμβάνει στοιχεία για το ανθρώπινο δυναμικό των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης που απογράφεται στην Κεντρική Βάση Δεδομένων Ανθρώπινου Δυναμικού. Επίσης περιλαμβάνει συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία για τις πληρωμές που διενεργούνται μέσω του συστήματος της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών για κάθε φορέα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ομαδοποιημένα σύμφωνα με την εφαρμοζόμενη, από αυτή, σχετική κωδικοποίηση και ανάλογα με το είδος της σχέσης εργασίας του ανθρώπινου δυναμικού και το είδος της πληρωμής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου