ΤΟΠΙΚΑ

Καλός καιρός στη Μαγνησία ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου

καλός-καιρός-στη-μαγνησία-ανήμερα-του-356722

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν αύριο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στη Μαγνησία, ενισχύοντας την διάθεση όσων θέλουν να ταξιδέψουν εκτός των τειχών, σε τουριστικά θέρετρα, καθώς οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν ελαφρά πτωτική πορεία.

Η εικόνα του καιρού θα είναι βελτιωμένη, μετά την παρέλευση του κύματος που επηρέασε πολλές περιοχές της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλίας.

Σήμερα, ειδικότερα, και αύριο Τρίτη, ο καιρός θα είναι καλός, με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες για την Μαγνησία, όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Νίκος Καντερές, πρώην διευθυντής πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ο ίδιος επισημαίνει παράλληλα ότι δεν θα επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες, αλλά επανέρχονται τα μελτέμια, που θα επηρεάσουν τις ανατολικές και τις νότιες, κυρίως, περιοχές.

Μετά τον Δεκακενταύγουστο, εξάλλου, δεν αναμένεται να επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες, αλλά θα κυμανθούν σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, οι ενδείξεις του υδράργυρου.

Ανάλογη εικόνα δίνει, εξάλλου, και ο Μετεωρολογικός Σταθμός «Αλέξανδρος Τακούδης» που προβλέπει σχεδόν αίθριο καιρό σήμερα με λίγες τοπικές συννεφιές για την ευρύτερη Θεσσαλία, ανέμους βόρειους ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριους και θερμοκρασίες που θα κυμανθούν μεταξύ 30 και 32 βαθμών Κελσίου.

Αύριο Τρίτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η εικόνα του καιρού παραμένει η ίδια, οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 29 και 31 βαθμών κελσίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου