ΤΟΠΙΚΑ

Ερχεται δροσιά και πτώση θερμοκρασίας στη Μαγνησία

ερχεται-δροσιά-και-πτώση-θερμοκρασία-360551

Αλλαγή σκηνικού με πτώση της θερμοκρασίας, καταιγίδες και χαλάζι στις βόρειες, κυρίως, περιοχές της χώρας, προβλέπονται τις επόμενες μέρες, με την θερμοκρασία να ακολουθεί καθοδική πορεία και στη Μαγνησία, μετά το θερμό κύμα των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τις προβλέψεις του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» τα γενικά χαρακτηριστικά του καιρού είναι μάλλον ήπια για τη Μαγνησία.

Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς και στον Βόλο, αντίστοιχα, από 24 έως 34 βαθμούς.

Αύριο Σάββατο ο καιρός θα παραμείνει αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς και στον Βόλο από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μεθαύριο, Κυριακή, ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος στη Μαγνησία. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς και στον Βόλο, αντίστοιχα, από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Την ερχόμενη Δευτέρα, εξάλλου, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 30 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη, αντίστοιχα, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές συννεφιές, οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία, που παραμένει αμετάβλητη, θα κυμανθεί από 29 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου