ΤΟΠΙΚΑ

Παραμένει το θερμό κύμα

παραμένει-το-θερμό-κύμα-363286

Διατηρείται μέχρι το τέλος της εβδομάδας το θερμό κύμα που επηρεάζει τη Μαγνησία και όλη την Ελλάδα, με την αίσθηση της ζέστης να γίνεται εντονότερη λόγω των υψηλών ποσοστών υγρασίας, καθώς ο υδράργυρος «σκαρφαλώνει» στους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στο μεταξύ, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σχετικά με το κύμα καύσωνα των επόμενων ημερών, στις έδρες των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων θα λειτουργούν κλιματιζόμενες αίθουσες για το κοινό από σήμερα έως και μεθαύριο Παρασκευή, από τις 10 π.μ. έως τις 9μ.μ., οπότε και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τις προβλέψεις του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» σήμερα, Τετάρτη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές συννεφιές και πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα διατηρηθεί αμετάβλητη και θα κυμανθεί από 35 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη, εξάλλου, η θερμοκρασία στη Θεσσαλία θα κυμανθεί από 35 έως 38 βαθμούς κελσίου, σημειώνοντας νέα άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου