ΤΟΠΙΚΑ

Το Επιμελητήριο στο Τουριστικό Πανόραμα

το-επιμελητήριο-στο-τουριστικό-πανόρ-851206

Μια ακόμη ευκαιρία να προβληθεί η Μαγνησία τουριστικά, αλλά και παραγωγικά, αποτελεί η έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα», που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 19 έως 22 Απριλίου. Στην έκθεση θα συμμετάσχει το Επιμελητήριο Μαγνησίας, που θα έχει το δικό του χώρο στο περίπτερο που νοικιάσθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη στέγαση των τεσσάρων θεσσαλικών Επιμελητηρίων.
Η έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα» αποτελεί από τις σημαντικότερες που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και για το λόγο αυτό σε συνάντηση των εκπροσώπων των τεσσάρων Θεσσαλικών Επιμελητηρίων που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΚΕΤΑ Θεσσαλίας, αποφασίσθηκε η κοινή συμμετοχή στην εκδήλωση αυτή.
Μάλιστα, μετά τη συνάντηση αυτή ο πρόεδρος του ΚΕΤΑ Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Γ. Σπηλιόπουλος είχε αποστείλει στο Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Φ. Γκούπα εκδήλωνε την κοινή βούληση για συνεργασία και συμμετοχή στην έκθεση. «Λαμβάνοντας υπόψη τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της έκθεσης, η πρόταση μας αφορά σε συμμετοχή με θεματικό περιεχόμενο και συγκεκριμένα την παρουσίαση του τοπικού παραγωγικού δυναμικού της Θεσσαλίας ως υποστηρηρικτικού στοιχείου και πλεονεκτήματος του τουριστικού προϊόντος», ανέφερε στην επιστολή του ο κ. Σπηλιόπουλος.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στην ερχόμενη Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα, από την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά και μεταξύ των παρισταμένων θα είναι ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Φ.Γκούπας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Γ. Σπηλιόπουλος κ.α.
Για την καλύτερη παρουσία της Μαγνησίας στην έκθεση το Επιμελητήριο Μαγνησίας έχει δρομολογήσει εδώ και ημέρες τις σχετικές διαδικασίες. Για το λόγο αυτό έχει προμηθευτεί τουριστικά ενημερωτικά έντυπα από τους Δήμους και τις Κοινότητες της Μαγνησίας, αλλά και του Νομού, που θα διανέμονται στους επισκέπτες της έκθεσης. Παράλληλα, όμως, θα εκτεθούν και προϊόντα που παράγονται στο Νομό Μαγνησίας. Για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο Μαγνησίας έχει καλέσει τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προβληθούν τα προϊόντα τους στο «Τουριστικό Πανόραμα» της Αθήνας να τα προσκομίσουν στα γραφεία του (αρμόδια η κ. Μαργαρίτα Γαλάνη) μέχρι αύριο Δευτέρα, 16 Απριλίου 2007. Στην πρόσκληση αυτή του Επιμελητηρίου έχουν ήδη ανταποκριθεί πολλές επιχειρήσεις του Νομού.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνει και κέρασμα στους επισκέπτες με προϊόντα από τη Μαγνησία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους επισκέπτες να τα γνωρίσουν και γευστικά
Η έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα» θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις της ΕΧΡΟ στην Παιανία Αττικής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου