ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς Μπουντούρη – Φλώρο στη Δράμα αύριο ο Ολυμπιακός Βόλου

χωρίς-μπουντούρη-φλώρο-στη-δράμα-αύ-851206

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού παιχνιδιού στην Δράμα με την ομάδα της Δόξας. Οι παίκτες του Κώστα Σταματίου θα γυμναστούν σήμερα το πρωί σε χαλαρούς ρυθμούς και στην συνέχεια ο Αλμυριώτης τεχνικός θα τους ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα για την πόλη των “Μαυραετών”.
Σε αυτή δεν θα συμμετέχουν οι Φλώρος και Μπουντούρης, μιας και ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις και δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει των δυσκολιών. Από την άλλη ο Σωκράτης Μπουντούρης είναι τιμωρημένος και θα πρέπει να παρακολουθήσει τον αγώνα από την εξέδρα, αφού έχει τιμωρηθεί με μια αγωνιστική συμπληρώνοντας τέσσερις κίτρινες κάρτες. Επικρατέστερος αντικαταστάτης για την θέση του Καρδιτσιώτη αμυντικού είναι ο Πακάλτσης, ο οποίος επιστρέφει από την τιμωρία των δυο αγωνιστικών και θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα πλάι στον αρχηγό Άκη Πέτρου, που επιστρέφει με την σειρά του από ποινή δύο αγωνιστικών. Εάν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, τότε την θέση πλησίον του Βεργώνη αναλαμβάνει ο ιδιαίτερα χρήσιμος Τόνι Χατζής. Από την άλλη ως εναλλακτική λύση φαντάζει και η χρησιμοποίηση του Ακπαρίδη στην άμυνα, ώστε ο Πακάλτσης να βοηθήσει το κέντρο με την εμπειρία του. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτα ο Ξανθιώτης αμυντικός να εξασφαλίσει την άδεια από την στρατιωτική μονάδα στο Κιλκίς όπου και υπηρετεί την θητεία του. Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός φυσικά κερδίζει στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και σε εμπειρία χάνει όμως τις επιθετικές ικανότητες του Ελληνοαυστραλού Χατζή.
Όσον αφορά τώρα στην περίπτωση αντικατάστασης του Σωκράτη Μπουντούρη ο Κώστας Σταματίου έχει δοκιμάσει σε αυτό τον ρόλο τόσο τον Τσάγγαρη, όσο και τον Μητράκα με τον Βολιώτη μέσο να έχει περισσότερες ευκαιρίες να παίξει στα δεξιά, μιας και είναι έχει περισσότερα επιθετικά στοιχεία στο παιχνίδι του σε αντίθεση με τον 27χρονο Κατερινιώτη που έχει ανασταλτικά χαρίσματα. Βέβαια αν ο Τσάγγαρης προτιμηθεί στα δεξιά στην αριστερή πτέρυγα θα χρησιμοποιηθεί ο Αλέξης Γεωργιάδης, που αξίζει κι άλλων ευκαιριών στον φετινό Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα στον άσσο και την θέση του τερματοφύλακα θα επαναδραστηριοποιηθεί ο Παναγιώτης Γλύκος που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, αλλά πλέον είναι τόσο έτοιμος, ώστε να μπορεί να επανέλθει ακόμη και σε μια τόσο κρίσιμη μάχη. Να σημειωθεί πως ο νεαρός πορτιέρο έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι στο Πολύκαστρο στις 7/3 . Οι υπόλοιπες θέσεις θέλουν τον Αγελόπουλο να ξεκινά στα δεξιά τον Σαρρή στα αριστερά, ενώ στο κέντρο ακλόνητος φαντάζει και ο Βραζιλιάνος Μασάντο. Ενώ στην επίθεση θα βρεθεί ο Διαμάντης που έμεινε μόνος του με τον Γιακάκογλου να τραβάνε το κουπί, αφού λύθηκε πρόσφατα και το συμβόλαιο του Σεσάι, που δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως να βοηθήσει λόγω του σοβαρού του τραυματισμού. Όσον αφορά στο υπόλοιπο πρόγραμμα, οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν το ρεπό τους στις 22 του μήνα. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Σταματίου από εκεί και πέρα καλούνται να δώσουν την Τετάρτη 25 Απριλίου το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΝΕ, ενώ την Κυριακή 29/4 υποδέχονται τον Πιερικό στο ΕΑΚ και έτσι κλείνει ένας σημαντικός κύκλος αγώνων για τον Ολυμπιακό που θα κρίνει πολλά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου