ΤΟΠΙΚΑ

Χαμόγελα για Μουρατίδη στη Νίκη παραμονή του κρίσιμου ματς με τον Πανθρακικό

χαμόγελα-για-μουρατίδη-στη-νίκη-παραμ-851206

Παραμονές του κρίσιμου ματς με τον Πανθρακικό και ο Σταύρος Διαμαντόπουλος έχει κάθε δικαίωμα να χαμογελά. Το άγχος βέβαια δεν λείπει ενόψει ενός παιχνιδιού που κρίνει τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν και το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία, αλλά τα ευχάριστα νέα της χθεσινής προπόνησης από τον Λάζαρο Μουρατίδη ήρθαν να φτιάξουν ακόμη περισσότερο το κλίμα στη Ν. Ιωνία και να ανεβάσουν το ηθικό των κυανολεύκων για τον αυριανό… τελικό στο Πανθεσσαλικό (4 μ.μ.). Ο 25χρονος στράικερ πήγε κόντρα στα όποια προγνωστικά τον ήθελαν να έχει τεθεί νοκ άουτ και χθες έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, θέτοντας ουσιαστικά εαυτόν στην διάθεση του τεχνικού τιμ.
Πριν λίγες ημέρες ο έμπειρος προπονητής είδε τον Πορτογάλο αμυντικό Ιβο Αφόνσο να ξεπερνά το πρόβλημα του τραυματισμού του και να γυμνάζεται κανονικά, ενώ χθες με την προσθήκη του Μουρατίδη, δεν αντιμετωπίζει πλέον διλήμματα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ανησυχία πάντως υπήρξε για τον Σίμιτς που τεθηκε νοκ αουτ που προστιθεται στην απουσία του τιμωρημένου, Μιχάλη Κουτσογιάννη, που εκτίει την πρώτη εκ των δυο αγωνιστικών της ποινής του.
Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-3-3 και με τα ίδια σχεδον πρόσωπα όπως στο φιλικό τεστ με την Λαμία, πριν δυο εβδομάδες. Αυτό τουλάχιστον διαφάνηκε στις τελευταίες προπονήσεις του κυανόλευκου συγκροτήματος.
Η αισιοδοξία είναι το κύριο συστατικό του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας της Ν. Ιωνίας, που αντιμετωπίζουν τον αυριανό αγώνα ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεφύγουν μετά από πολύ καιρό από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην Β Εθνική. Απαντες βέβαια αναγνωρίζουν τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης κόντρα σε έναν αντίπαλο που μόνο αδιάφορος δεν θα παραταχθεί μια και έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με τη Νίκη, αλλά από την άλλη θεωρούν οτι το «τρίποντο» εξαρτάται καθαρά από τις δικές τους προσπάθειες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παίκτες και τεχνική ηγεσία ποντάρουν πολλά και στην παρουσία του κόσμου στο Πανθεσσαλικό και περιμένουν οι φίλαθλοι να δώσουν το παρόν και να τους βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου τους.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει χαλάρωμα και έπειτα ο Σταύρος Διαμαντόπουλος θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα μετέχουν στην αποστολή για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ολοι στο Πανθεσσαλικό»
Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις των φιλάθλων για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Με πάθος και δύναμη θα υποδεχθούμε την Κυριακή τον Πανθρακικό. Ολοι πρέπει να είμαστε εκεί, να βροντοφωνάξουμε για την ομάδα μας. Το Blue Club «Π. Ντοκούζης» καλεί όλα τα μέλη του και όλους τους Νικιώτες να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού. Την κρίσιμη αυτή μάχη όλοι μαζί θα παλέψουμε και θα την κερδίσουμε. Ραντεβού στο Πανθεσσαλικό».
Ανακοίνωση – κάλεσμα υπάρχει και στην επίσημη ιστοσελίδα των Blue Angels που αναφέρει τα εξής: «Την Κυριακή η ομάδα ποδοσφαίρου δίνει έναν κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Πανθρακικού. Ο κόσμος της Νίκης Βόλου έχει δείξει πολλές φορές ότι ακόμα και στα δύσκολα είναι πάντα εκεί όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα. Ενενήντα λεπτά φωνή και χειροκρότημα για να πάρουμε και αυτό το ματς που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ για τη συνέχεια. Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτόν τον αγώνα. Ολοι στο Πανθεσσαλικό».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου